Magyarok a Twitchen: Visszaszorult a harmadik helyre a TheVR novemberben, mi történik?!

Magyarok a Twitchen: Visszaszorult a harmadik helyre a TheVR novemberben, mi történik?!

Novemberben a bronzéremmel kell beérnie Pistinek, Janinak és a teljes TheVR-csapatnak.

A legnagyobbak kicsit visszaestek, a csak szimplán népszerűek közül többen kifejezetten jó hónapot zártak. A novemberi Twitch-statisztikák alapján kijelenthető, hogy az esportra még mindig igény van. A 2023-as League of Legends-világbajnokság legizgalmasabb összecsapásait zabáltátok az esport2tv Twitch csatornán, így a top 5-ös helyezés újra összejött. A dobogón olyan mozgolódások történtek, amelyekre évek óta nem volt példa. Nem a 2okos első helye a meglepő, hanem Jordanfaki második helyezése. Ehhez persze kell egy bődületes subathon, ami már több mint 30 napja tart, így teljes novemberben élő adással találkozhattatok minden percben, ha ellátogattatok a Fortnite jelenlegi magyar királyához.

Ezeket olvastad már?

Top 10 magyar nyelvű Twitch-csatorna 2023 novemberben (összes megtekintett óra alapján)

  1. 2okos - 380 276 óra (kevesebb Papaszita, kevesebb PSG Ogli, de még mindig hasít a dinamikus duó)
  2. Jordanfaki - 309 403 óra (amikor több mint 700 órán keresztül subathonozol, az megdobja a számokat)
  3. WeAreTheVR 280 523 óra ("csak" bronzérem, de a YouTube-élőkkel együtt esélye sem lenne még 2okosnak sem megfogni őket)
  4. Fyrexxx / Nessaj - 121 228 óra (sok-sok South Park, majdnem ugyanennyi Cities Skylines II, Nessaj nem pihen egy percre sem)
  5. esport2tv - 76 934 óra (a Worlds 23 egy kisebb városnyi embert ültetett oda a képernyők elé, amit egy hatalmas mozis döntővel zárt az Esport1 csapata)
  6. eazykee - 73 485 óra (valamiért még mindig hódít a GTA RP, tudják ezt jól a streamerek is)
  7. ZsombeyHD - 62 284 óra (a Shakes & Fidget magyar mezőnyében kiemelkedik, sőt angolul és németül is válaszol a kérdéseidre)
  8. AdamKissAK- 58 876 óra (AK is ott volt a Worlds-döntőn, de azért jutott ideje bőven arra, hogy ne csak nézze, hanem játssza is a LoL-t)
  9. MrScheff- 55 123 óra (170 órányi World of Tanks, nem kevés türelem kell, hogy egy hónapban ennyit pörögjön a "tankjáték")
  10. Ruben - 53 977 óra (csak és kizárólag slotozik, de ha ez is működik, akkor nincs szükség változatosabb programra)

Decemberben az esportközvetítések száma gyakorlatilag a nullára esik vissza, viszont lehet élőzni az adventi vásárokból, valamint a karácsonyi bejglizés mellett. Sőt, garantáltan lesznek majd olyanok, akik a téli szünet jelentős idejében fellövik majd az adást, hogy szórakoztassák a nézőket, akik az iskolától/munkától lehető legmesszebb környezetben szeretnék tölteni a pihenést. Azt sem szabad elfelejteni, hogy szilveszter napján is rengetegen ülnek oda a Twitch elé, hogy kedvenc videósukkal együtt búcsúztassák el az óévet.

Kövess Minket!



Gamer szótár