2023-as 12 napos tankácsony: Napi streamek rejtélyes dropokkal

2023-as 12 napos tankácsony: Napi streamek rejtélyes dropokkal

Az ünnepi időszak átvette az uralmat a World of Tanks felett, és újra itt vannak a napi tankácsony streamek, hogy köszöntsék a 2024-es Ünnepi hadműveletet.

2023-11-29. és 2023-12-10között tarts velünk a hivatalos World of Tanks Twitch-csatornán az ünnepi tankácsony tevékenységekért, az izgalmas tornákért, a fantasztikus meglepetésekkel teli, új rejtélyes Twitch-dropokért minden nap és még megannyi másért.

A streamcsapat rengeteg izgalmas tevékenységet tervezett, többek között:

  • Egy kis bepillantás az idei Ünnepi hadművelet meglepetéseibe a nagy dobozokból
  • Séta a 2024-es Ünnepi hadművelet feldíszített téli falujában
  • Egy izgalmas EBR verseny a közreműködőkkel
  • Egy történelmi stream a The Tank Museummal
  • Egy legendás 7v7 gálameccs a World of Tanks legjobbjaival
  • És sok más a tankácsonyi hangulat érdekében

Napi Twitch-dropok

Nézd órákon át a tankácsonyi mókát, és szerezz egy új rejtélyes dropot a 12 napos tankácsony minden napján. Értékes játékbeli cuccok és jutalmak – köztük WoT prémiumfiók-napok, személyes tartalékok, fogyócikkek és még sok más – a tiéd lehet, ha egyszerűen csak elég ideig nézed. Néhány szerencsés néző egy ingyenes prémium járművet is kap, köztük a Type 5 Ka-Ri, az ASTRON Rex 105 mm, a Škoda T 56, az SMV CC-64 Vipera és más harckocsit!

A rejtélyes dropok egy garantált véletlenszerű tárgyat adnak az elérhető tárgyak listájáról. A nagy értékű tárgyak, mint például a prémium járművek, kisebb valószínűséggel szerezhetők meg, mint a közönségesebb tárgyak. Miután megszereztél és igényeltél egy rejtélyes dropot, megtudhatod, hogy melyik tárgyat kaptad, ha 2023-12-1809:00:00-ig (UTC) bejelentkezel a játékba.

Ha egy rejtélyes dropból egy már meglévő járművet kapsz, akkor a jármű értékét kreditben jóváírjuk kompenzációként.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.