Pz.Kpfw. IV Ausf. F2: Egy jutalom, amelyet érdemes begyűjteni

Pz.Kpfw. IV Ausf. F2: Egy jutalom, amelyet érdemes begyűjteni

Megérkezett a 2023-as jól megérdemelt jutalom, amelyet ajándékba kapnak a World of Tanks iránt elkötelezett játékosok!

 jutalomban található ajándékok a szolgálati évektől függnek, és mindenki, aki 2020. január 1. előtt hozta létre a fiókját, kaphat hat prémium járművet. Ezek között újdonság a Pz.Kpfw. IV Ausf. F2, amely egy V-ös szintű német közepes harckocsi. Nézzük meg közelebbről!

Pz.Kpfw. IV Ausf. F2

A Pz.Kpfw. IV a II. világháború egyik legnagyobb számban gyártott harckocsija volt, és számos bevetésen vett részt több hadszíntéren. Ez volt a jármű első változata, amely a nagy teljesítményű 7,5 cm Kw.K. 40 L/43 löveget kapta, amely gyakran előnyhöz juttatta a harctéren. A játékban szereplő Pz.Kpfw. IV Ausf. F2 sárga álcázással rendelkezik, amelyet általában az Észak-Afrikában harcoló harckocsikon használtak.

A Pz.Kpfw. IV Ausf. F2 75 mm-es lövege ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezik, mint a kifejleszthető társa. Fő erőssége a jó páncélátütés és a gyors újratöltés, ami lehetővé teszi a tank számára, hogy akár az azonos szintű nehézpáncélosok ellen is harcolhasson. Ugyanakkor a Pz.Kpfw. IV Ausf. F2-nek kerülnie kell a magasabb szintű ellenfelekkel való frontális összecsapásokat, és inkább az oldalról történő támadási lehetőségeket kell keresnie.

JAVASOLT ÖSSZEÁLLÍTÁS
Fejlesztett edzés

Töltésgyorsító

Turbótöltő
ALTERNATÍV BEÁLLÍTÁS
Távcső

Töltésgyorsító

Fejlesztett célzás

A Pz.Kpfw. IV Ausf. F2 több életerővel rendelkezik, mint a fejlesztési fán található társa, ami segít abban, hogy tovább életben maradj a csatában. A 10 méterrel hosszabb alap látótávolság jól illeszkedik a tank elsődleges szerepéhez, amely a csapatod nehéz tankjainak a tűztámogatása. A megfelelő készségekkel és felszerelésekkel tovább növelheted a látótávolságot.

PARANCSNOK Javítások Bajtársak Felderítő
LÖVEGKEZELŐ Javítások Bajtársak Pillanatkép
VEZETŐ Javítások Bajtársak Sima utazás
TÖLTŐ Javítások Bajtársak Adrenalinroham
RÁDIÓS Javítások Bajtársak Helyzetfelismerés

A megnövekedett túlélőképességért cserébe a Pz.Kpfw. IV Ausf. F2 mobilitása kisebb. Kevesebb motorteljesítménye van, mint a kifejleszthető társának, ami megnehezíti a pozícióba kerülést és a magaslatok megmászását. Ez a fő oka annak is, hogy miért nem ajánlott az aktív felderítésre hagyatkozni, amikor ezzel a tankkal játszol.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.