Ajánlott prémium tankok 2024-re

Ajánlott prémium tankok 2024-re

Mutatjuk, hogy melyek azok a prémium tankok, amikben határozottan érdemes belevágni 2024-be.

A cikkünkben felsorolt prémium tankok nemcsak normál csatákban, hanem Frontvonal játékmódban is megállják a helyüket. Mivel ezek kiemelkedő harckocsik, ezért jellemzően csak valódi pénzért juthattok hozzájuk az Ajándékboltban.

EBR 75

Egy meglehetősen fürge, kifejezetten pontos táras löveggel felszerelt könnyű tank, ami mind randomban, mind Frontvonalban megállja a helyét. A kerekes francia könnyű tankokat a Wargaming kifejezetten erősre alkotta meg, viszont ennek a felderítőnek nemcsak támogató szerep jut, hiszen keményen oda tud csapni, ha szükséges.

Progetto 46

A szekvenciális táras löveggel felszerelt tier VIII-as közepes tankok legjobbja. Minden helyzetben megtalálhatod vele a számításaidat, ugyanis különleges lövegével akár egylövetű módban, akár táras módban is oszthatod a pofokat, illetve ezt menet közben helyzetfüggően kombinálhatod.

KPZ 07 RH

A kiemelkedő mozgékonyság és DPM érték mellé közepesen hatékony páncélzat társul. Az alap lövedéke AP, ami rendkívül olcsó, ezért alkalmassá teszi kreditet farmolni, ugyanakkor a különösen magas átütési értékkel rendelkező HE lövedékével a gyengén páncélozott tankok rémálma lehet ez a tank. 

Object 703-II

A szovjet kétágyús mechanika kifejezetten erős páncélzattal kombinálva teszi ütőképessé ezt a harckocsit. Az Object 703-II a kezdők számára is ideális választásnak bizonyulhat, hiszen a jelenlegi metához tökéletesen passzoló bestiáról beszélünk.

Skoda T 56

Ugyan a Skoda T 56 csak egy löveggel rendelkezik, de hasonlóképp veszedelmes gépezet, akárcsak az előbb említett szovjet fenevad. A táras mechanikája lehetővé teszi számára, hogy kétszer 460 HP-tól fossza meg célpontjait, ami tier VIII-ban hatalmas tűzerőnek számít.

Type 5 Ka-Ri

Tavaly került be a játékba a Type 5 Ka-Ri, így valódi rajongótábora még aligha alakulhatott ki, azonban a tűzerő, mozgékonyság és páncélzat tökéletes kombinációja teszi kifejezetten alkalmassá ezt a páncélvadászt arra, hogy ne csak randomban, de Frontvonalban is remekül teljesítsen. Magas alfa, jó átütési érték és elég páncélzat ahhoz, hogy ellenálljon a legtöbb beérkező találatnak.

SHPTK-TVP 100

Az egyetlen csehszlovák tankvadász, ami gyakorlatilag egy KPZ 07 RH, csak épp tankvadász kiadásban. A hihetetlenül magas DPM érték mellé kiváló mozgékonyság és álcázási érték társul, így egy formabontó tankvadászról beszélünk, aminek hiba lenne alábecsülni alacsony alfáját.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.