Útmutató az Ünnepi hadművelet nagy dobozaiban lévő kis- és közepes szintű járművekhez

Útmutató az Ünnepi hadművelet nagy dobozaiban lévő kis- és közepes szintű járművekhez

A kezdő harckocsizóknak vagy a közepes és kis szintű csaták kedvelőinek érdemes lesz összegyűjteniük ezeket a tankokat. 

2024-es Ünnepi hadművelet nagy dobozaiból megszerezhető öt VIII-IX-es szintű jármű mellett, ugyanennyi II-V-ös szintű járművet is megszerezhetsz. A kezdő harckocsizóknak vagy a közepes és kis szintű csaták kedvelőinek érdemes lesz összegyűjteniük ezeket a tankokat. 

ARMT

A dobozszerű tornyával és a horonyba illeszkedő lövegével az ARMT külseje igazán eltér a többi tankétól. De van néhány meglepő tulajdonsága is, amelyek felülmúlják az azonos szintű és osztályú járműveket. Kiválóan alkalmazható a szárnyakon vagy támogató szerepkörben, ahol kiváló lövegkitérítésével képes kiszorítani a makacs ellenfeleket a jól védett pozíciókból.

M24 Chaffee No. 594

Az M24 Chaffee No. 594 az amerikai fejlesztési fán található megfelelőjének sportos prémium változata: Elegánsabban néz ki és nagyobb kerekekkel rendelkezik. Nagyobb tűzerővel rendelkezik, viszont kisebb a végsebessége. Alapvetően jól ellátja a felderítő szerepét, és jó szolgálatot tehet a csapatának.

IT-3

Történelmileg az IT-3-at önjáró páncélvadásznak tervezték, amelyet egy erős, rövid csövű, 76 mm-es löveggel szereltek fel. A World of Tanksben egy gyors, harcias és kitartó jármű, amely kiválóan alkalmas az oldalba támadásra.

A7E3

Ha az A7E3 egyes részei ismerősnek tűnnek, az nem a véletlen műve. Történelmileg a jármű soha sem került gyártásba, de a prototípus egyes részeit – a felfüggesztést, a motort és a tornyot – olyan járművekhez használták fel, mint a Matilda és a Churchill. Bár az A7E3 egy könnyű tank, azonban az erősségei akkor érvényesülnek a legjobban, a gyengeségei pedig a lehető legkevésbé, ha páncélvadászként játszol vele.

Vickers 6 ton

Az automata lövegek káoszában és a gyors masinák összecsapásában, amely a II-es szintű csatákat jellemzi, a Vickers 6 ton talán nem érzi majd a legjobban magát. De ha egyszer ráérzel a jármű megfontolt tempójára és egylövetű, pontos lövegére, akkor meglátod, hogy a csatatéren fontos, támogató és „befejező” szerepkörben teljesít a legjobban.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.