Megfontolt vadász: Vickers 6 ton bemutató

Megfontolt vadász: Vickers 6 ton bemutató

Ha egyszer ráérzel a jármű megfontolt tempójára és egylövetű, pontos lövegére, akkor meglátod, hogy a csatatéren fontos, támogató és „befejező” szerepkörben teljesít a legjobban.

Az automata lövegek káoszában és a gyors masinák összecsapásában, amely a II-es szintű csatákat jellemzi, a Vickers 6 ton talán nem érzi majd a legjobban magát. De ha egyszer ráérzel a jármű megfontolt tempójára és egylövetű, pontos lövegére, akkor meglátod, hogy a csatatéren fontos, támogató és „befejező” szerepkörben teljesít a legjobban.

Nagy-Britanniában fejlesztették ki 1928-ban, de ott soha nem állt szolgálatba, azonban exportálták más országokba. Az 1930-as évek közepén három szállítmányban húsz ilyen típusú járművet küldtek a Kínai Köztársaságba. A második és a harmadik szállítmány járművei olyan toronnyal rendelkeztek, amely egy rádió felszerelésére szolgáló hátsó fülkével és különleges álcafestéssel volt ellátva. A járművek 1937 őszén részt vettek a japán csapatok ellen Sanghajért vívott összes csatában.

Vicker 6 ton a WoT-ban

A Vickers 6 ton rövid, 47 mm-es lövege hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az azonos szintű hagyományos járműveké, 50/50/65 HP sebzésre képes, és 55/82/23 mm-es páncélt üt át. A majdnem 3 másodperces újratöltési idővel gondosan válaszd ki a célpontokat, és ne hagyd figyelmen kívül a 10 fokos lövegsüllyedését sem, amikor „hull-down” pozíciót keresel.

JAVASOLT ÖSSZEÁLLÍTÁS Turbótöltő ALTERNATÍV ÖSSZEÁLLÍTÁS Periszkóp távcső

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.