Havi WoT 2024. január: Boldog új évet!

Havi WoT 2024. január: Boldog új évet!

Ez egy vadonatúj év, mi pedig készen állunk arra, hogy izgalmas eseményekkel vágjunk neki!

Ez egy vadonatúj év, mi pedig készen állunk arra, hogy izgalmas eseményekkel vágjunk neki! De először is, ne szalaszd el az utolsó lehetőséget, hogy nagy dobozokat szerezz, illetve használd fel az ünnepi dropokból kapott tokenjeid, mielőtt lejárnak. A januárt egy vadonatúj Max. jármű akcióval indítjuk, amelyet a német-francia barátság jegyében összeállított különleges ajánlatok és küldetések, egy 15v15 Klánösszecsapás, az 1.23.1-es frissítés és a Roham mód új szezonja követ – és ez még csak a kezdet!

Január 5. és február 5. között

Használd ki a kreditkedvezményeket, a küldetéseket és az ajánlatokat, valamint a két új „Max. jármű” akciót. Juss fel a japán fejlesztési ág csúcsán található elegáns STB-1 harckocsiig, vagy egészítsd ki a francia könnyű tankokból álló gyűjteményedet az AMX 13 105 ág járműveivel.

Január 19. és 23. között

Használd ki a javított átváltási arányt XP-ről szabad XP-re, és csapj le a kreditkedvezményekre a kiválasztott kifejleszthető és gyűjtői járművekre.

Január 22. és január 25. között

Idén ünnepeljük az Elysée-szerződés 61. évfordulóját. A Németország és Franciaország által aláírt megállapodás a két szomszédos nemzet (amelyek ellenségek voltak a két világháborúban) közötti megbékélést szolgálja, és elősegíti az együttműködésüket és integrációjukat. Az esemény tiszteletére különleges küldetésekkel, játékbeli aranyajánlatokkal és Twitch-dropokkal készülünk.

Január 27. és január 28.

Ne maradj le a 15v15 Klánösszecsapás-rájátszásáról! Nézd élőben a Twitch-en, ahogy a legjobb csapatok összecsapnak a helyezésekért, az aranyért és a pénzdíjakért. A dropok engedélyezve lesznek!

Januárban érkezik

Az első 2024-es frissítésünk a japán nehéz harckocsik új fejlesztési ágát és egyéb változásokat tartalmaz majd. Szeretnél már most ízelítőt kapni ezekből a járművekből? A Type 63 egyike a VIII-as szintű prémium járműveknek, amelyeket megtalálhatsz az Ünnepi hadművelet nagy dobozaiban január 8-ig!

Januárban érkezik

Közeleg a Pegazus évének második szezonja: Tapasztald meg a három új harci módosítót, a három továbbfejlesztett pályát és a játékbeli Bolt visszatérését! Kötvények exkluzív jutalmakért, mint például a mesterlövész 114 SP2, a ritka fejlesztett felszerelések és a többi király tárgy!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.