Ünnepi hadművelet 2024 emlékeztető: Hozd ki a maximumot az eseményből!

Ünnepi hadművelet 2024 emlékeztető: Hozd ki a maximumot az eseményből!

Kezdődik az Ünnepi hadművelet végéig tartó visszaszámlálás, parancsnok!

Az idő január 8-án 07:00-kor (CET) lejár, és ezzel bezárja kapuit a 2024-es Ünnepi hadművelet, de addig is itt leszünk, és segítünk a lehető legjobban kihasználni az utolsó néhány napot. Vinnie Jonesszal készítettünk egy különleges ellenőrzőlistát, hogy biztosan részesülhess az esemény minden előnyéből. Ragadd meg az utolsó hét kínálta lehetőségeket, és szerezz menő jutalmakat, mielőtt bezárna a bazár!

1. Vinnie megbízásai és küldetései: még mindig van időd befejezni őket!

Vinnie kétféle feladatot kínál számodra, és mindkettő zsíros jutalmakkal kecsegtet!

Kihívásos küldetések

Ne aggódj amiatt, hogy késve vágsz bele – Vinnie Jones összes küldetése halmozható, és egyszerre is végrehajtható. Szerezz járműkedvezményeket a fejlesztési fán, termináltokeneket és egyedi, Vinnie ihlette díjakat, így akár a következőket is:

  • Egy különleges medál, király matricák és feliratok
  • Célkeresztben, egy lenyűgöző 2D-stílus különleges kiválósági jelekkel
  • Maga Vinnie Jones harckocsizó parancsnokként, egyedi szinkronhanggal

Megbízások

Teljesítsd Vinnie megbízásait meleg borostyán és meteoritvas felhasználásával még több jutalomért – matricák, két további 2D-stílus, A balta és Fájdalomküszöb egyedi kiválósági jelekkel, valamint kredit- és XP-bónuszok várnak!

2. Érd el az ünnepi hangulat X. szintjét, és söpörd be az összes elérhető játékon belüli jutalmat!

Érd el az ünnepi hangulat X. szintjét, és feloldod az összes értékes, az eseménybeli előrehaladás során elérhető játékon belüli jutalmat! Begyűjthetsz egy vadonatúj ünnepi 2D-stílust egyedi kiválósági jelekkel, személyes tartalékot, különleges harckocsizókat, legénységi könyveket és még sok mást is.

Az ünnepi hangulat szintjének növeléséhez fejleszd a díszítési zónákat 1. szintűről 5. szintűre kőzetkristállyal és tiszta smaragddal!

3. A jutalmaid körét tovább bővítheted Chaffee csomagjaival!

Amikor eléred az ünnepi hangulat II. szintjét, kedves ismerős jelenik meg a faludban: Chaffee, a kutya!

Chaffee-től megkaphatod Chaffee zsákjait, ami játékbeli jutalmakat tartogat számodra egyszerű napi küldetései teljesítéséért, küldetésenként egy zsákról indítva. Garantáltan kapsz akár napi három zsákot.

Játékon belüli fizetőeszközzel vásárolhatsz Chaffee-nak egy csomagnyi kutyabarát cuccot, és cserébe küldetésenként egy további zsákot kapsz.

Mivel három csomag áll rendelkezésre, küldetésenként akár négy zsákot, naponta pedig legfeljebb 12 zsákot is felhalmozhatsz.

4. Nagy dobozok: Utolsó esély, hogy menő járműveket és 3D-stílusokat szerezz!

A fő esemény végén, január 8-án 07:00-kor (CET) bezárja kapuit az ünnepi Garázs, és onnantól többé nem tudod megvásárolni a nagy dobozokat. Ha szeretnél exkluzív járműveket kapni, köztük az alábbi két egyedi IX-es szintű harckocsit, ez az utolsó esélyed, hogy bezsebeld őket!

A Tiger-Maus: IX-es szintű német szupernehéz harckocsi hátsó toronnyal: tekintélyt parancsoló méret, félelmetes védelem és egy klasszikus német ágyú – tökéletesen lehengerli az ellenfeleket.

Az Object 752: IX-es szintű szovjet nehéz harckocsi oszcilláló toronyban elhelyezett automata töltős löveggel. Kis mérete és okosan kialakított páncélzata javítja a túlélési esélyeit még a leghevesebb csatákban is.

A Type 63: VIII-as szintű japán nehéz harckocsi új lehűlési mechanikával, ami növeli a pontosságát és taktikai sokoldalúságát.

Az XM66F: VIII-as szintű amerikai támadó páncélvadász vastag elülső toronypáncélzattal és jó maximális lövegkitérési szöggel rendelkező, erős ágyúval.

5. Váltsd be a kihagyott adventi kalendáriumi ajándékokat!

Kihagytál néhányat az adventi kalendárium napi meglepetései közül? Ne aggódj! Továbbra is megkaparinthatod őket január 8-án 07:00-kor (CET)-ig. Egyszerűen költs el 300-at bármelyik ünnepi hadműveleti nyersanyagból, és megszerzed mindegyik be nem gyűjtött adventi kalendáriumi ajándékot! Ne feledd, ezeket a kihagyott ajándékokat csak egymás után nyithatod ki, a legkorábbitól kezdve a legutóbbiig.

Ha mindegyik ajtót kinyitottad, megkapod a december 25-i ajándékot – egy energikus 2D-stílust – is ráadásmeglepetésként. Tedd teljessé az ünnepi gyűjteményedet!

Az esemény után

  • Fel nem használt kreditkedvezmények a kifejleszthető járművekre: Ne felejtsd el aktiválni ezeket 2024. január 8. előtt, különben eltűnnek, amint véget ér az esemény.
  • Ki nem bontott nagy dobozok és el nem költött ajándékterminál-tokenek: Automatikusan kinyílnak az esemény végén, a jutalmaikat pedig jóváírjuk a fiókodra.
  • Az ajándékba küldött, de a címzett által el nem fogadott nagy dobozok: Visszakerülnek a fiókodra, és automatikusan kinyílnak. Az ajándékba kapott nagy dobozok elfogadásához vagy elutasításához kérjük, jelentkezz be a felhasználói fiókodba a Prémium boltban.
  • El nem költött ünnepi hadműveleti nyersanyagok: Eltűnnek az esemény végeztével.
  • Chaffee tárgyai: Amint bezárja kapuit az Ünnepi hadművelet garázsa, Chaffee minden neki vásárolt cuccal (ágyak, nyakörvek, játékok és étel) együtt távozik, és ezért nem jár kárpótlás.

Tartsd életben még egy kicsit az ünnep hangulatát, parancsnok! Öltözz melegen, és szórakozz jól az Ünnepi hadművelet bónuszaival!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.