Battle Pass-különkiadás: Nyúld le a gyémántot

Battle Pass-különkiadás: Nyúld le a gyémántot

Január 11. és január 25. között 14 napon keresztül egy alaposan kidolgozott terv megvalósításának lehetsz részese az ikonikus Blöff című film öt elvetemült karaktere oldalán.

Január 11. és január 25. között 14 napon keresztül egy alaposan kidolgozott terv megvalósításának lehetsz részese az ikonikus Blöff című film öt elvetemült karaktere oldalán – emlékezetes testreszabási elemek és egy halom értékes tárgy vár, valamint egy egyedileg módosított Nomad (a statisztikai számait illetően a Charioteer másolata), amelyre bármely igazi páncélos szakértőnek felcsillan a szeme!

A CSELEKMÉNY

A fiúk: Kell egy kis lóvé, de ne kérdezd, mire! És van egy egyedi Nomadunk. Egy igazi ritkaság. Vedd meg, hogy bezsebeljük a dohányt, amire szükségünk van. Csak rakjál be szépen 3 500-at letétnek, és beszállhatsz versenybe a Nomadért! A vas végső ára meg csak túled függ: van két heted, hogy lefaragd, meg hogy elintézz pár arcot, aki az utadba áll! Fain az üzlet! Nem verlek át!

A VAS

Eladó: Acélszörny, a robajló otthonod! Nomad! Megtett távolság: 4 000. Mintha új lenne! Teljes szerviztörténet (várd ki a végét!). 3 tulajdonos (mi voltunk a 3.). „Eredeti” belső. Egyedi külső „dizájner” megoldásokkal. Az ár alkuképes, velünk lehet beszélni. Megtekintés előre egyeztetett időpontban. Ezt a vasat biztosan élvezni fogod!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.