Engedd szabadjára az ünnepi Tokenbolt varázsát

Engedd szabadjára az ünnepi Tokenbolt varázsát

Nem csak a hó esik idén decemberben, a havi dropok is visszatérnek a 2023-as Ünnepi hadművelet során!

Egyszerűen csak nézd a kedvenc streamjeidet a World of Tanks hivatalos csatornáin vagy a résztvevő streamereken keresztül, hogy Twitch-drop tokeneket gyűjts, majd oldj fel extra különleges küldetéseket még több tokenért! Ne felejtsd el elkölteni a tokeneket és kiválasztani a jutalmakat, mielőtt január 9-én reggel 7 órakor mind a tokenek, mind a Twitch-drop boltban található tárgyak lenullázódnak.

Csak akkor látogathatod meg a Twitch-drop boltot, ha legalább egy token van a fiókodon. Ha elfogynak a tokeneid, a bolt ismét eltűnik, amíg új tokeneket nem szerzel.

Amikor a Twitch-drop bolt 2023. január 9-én 07:00-kor (CET) visszaáll, elveszíted a Twitch-drop tokenjeidet, ezért mindenképpen költsd el őket még időben!

Piros sapkás hadosztály és Maszlenyica 2D-stílus

A képre kattintva megtekintheted galériánkban a dropokból megszerezhető két új 2D-stílust. Melyik stílus jön be jobban a kettő közül?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.