A World of Tanks jövője: 2024-es kiadás

A World of Tanks jövője: 2024-es kiadás

Nagyon jól éreztük magunkat 2023-ban, de most már izgatottan várjuk, mit hoz a jövő!

2024 még több legendás csatát, új kitüntetéseket, a kedvenc játékmódok finomhangolását, feljavított legénységet, új kihívásokat és jutalmakat a klánjátékosoknak, három új fejlesztési ágat, három új mechanikát, dinamikus véletlenszerű eseményeket és még sok mást hoz!

A legfontosabb újítások a World of Tanks 2024-es különkiadásában, hogy nem egy, hanem három új tank ágat is kapunk. Ebből az egyik a már jól ismert japán nehéz tankok, de ezenkívül egy gépágyús csehszlovák és közelharcos lengyel tankvadász ág is érkezik. A véletlenszerű események új pályákon is bevezetésre kerülnek, mint például Malinovka, Redshire vagy épp Siegfried Vonal. 

Kompetitív és általános újítások

A versenyeket kedvelő játékosok két új Roham szezonban és új Clan Wars eseményen tehetik majd próbára tudásukat, míg a casual réteg az új akadálypályákon, a Waffenträger játékmódban és a Mirny eseményen találhatják meg számításaikat. 

A kevesebb néha több

A Wargaming idén keveset ígér, ugyanakkor remélhetőleg be is tartják azt. Tavaly, azaz 2022-ben mindent is megígértek 2023-ra, ugyanakkor az ígéretek közel egyharmadát nem voltak képesek megvalósítani. Ennek fényében igazán kíváncsiak várjuk, hogy valójában mit tartogat számunkra 2024-re a Wargaming.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.