Töltsd le előre az 1.23.1-as frissítést most azonnal!

Töltsd le előre az 1.23.1-as frissítést most azonnal!

Vegyél repülőrajtot és töltsd le a frissítést most rögtön, így a megjelenés napján nem kell majd várnod!

Az 1.23.1 frissítéssel hamarosan néhány fejlesztést hozunk kedvenc játékodba. Vegyél repülőrajtot és töltsd le a frissítést most rögtön, így a megjelenés napján nem kell majd várnod! A mérete 455 MB (SD verzió) illetve 666 MB (HD verzió) lesz. Csak ne felejtsd el bejelölni a Wargaming.net játékközpont beállításaiban a "Frissítések letöltése menet közben" négyzetet, majd a módosítások alkalmazásához kattints a "Mentés" gombra.

Emellett kipróbálhatod a Roham újabb felvonását is, a visszatérő játékon belüli Bolttal, amelyben exkluzív tárgyak is kaphatók kötvényekért. Végül pedig bejárhatod a Frontvonal negyedik epizódját, és tesztelheted a 11 újra kiegyensúlyozott alacsonyabb szintű járművet Normál csatákban, amelyek megújult és továbbfejlesztett játékélményt kínálnak. Vessük bele magunkat!

Fontos, hogy a nyílt teszt minden funkciója jelenleg is aktív fejlesztés alatt áll. Semmilyen érték, jutalom, műszaki jellemző és egyéb, a nyílt teszt szempontjából lényeges funkcióbeállítás sem tekinthető véglegesnek, és elképzelhető, hogy nem egyezik a végül megjelenő verzióéval.

Ismerkedj meg a hat vadonatúj japán harcossal!

Ezek az új japán nehéz harckocsik jelentősen eltérnek a jelenlegi, a Type 5 Heavyig vezető járműágtól. Modernebb megjelenésűek, aerodinamikus formákkal és döntött páncélzattal. Ráadásul az új ág magasabb szintű tankjai két innovatív mechanikával érkeznek: vadonatúj kettős célzással (löveglehűléssel) és az ismert hidropneumatikus felfüggesztéssel.

Az új harcosok kifejlesztése a IV-es szintű Type 1 Chi-He harckocsival kezdődik.

Frontvonal 4. epizód: Próbáld ki a dinamikus csatahelyzetek rendszerét!

A nyílt teszt során a Frontvonal december 21-től december 22-ig lesz elérhető.

A Frontvonal 4. epizódjában a dinamikus csatahelyzetek rendszerével élheted át az ütközeteket. Ez magába foglalja a harci tartalékok kiválasztásának és használatának mindhárom, korábbi felvonásokban elérhető módját, így még változatosabb taktikai lehetőségeket kínál.

A közelgő epizódban minden csatában megjelenik egy véletlenszerűen kiválasztott helyzet a következő három harci tartalék lehetőség közül:

  1. Normál csata: Ez a mód a Frontvonal szokásos szabályait alkalmazza.
  2. Műveleti támogatás: Ebben a helyzetben csökken a harci tartalék újratöltési ideje, lehetővé téve a gyakoribb használatot. Ez összességében javítja a harci dinamikát, és bővíti a rendelkezésedre és csapatod rendelkezésére álló taktikai lehetőségeket.
  3. Sorsfordulat: Bizonyos rangok elérésekor döntened kell két, különböző kategóriákból és járműtípusokból véletlenszerűen kiválasztott harci tartalék közül. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy jobban alkalmazkodj a harctéri szituációhoz, és akár ugyanazon tartalékok kombinációit használd. Ha a csata előtt harci tartalékokat helyezel el a Garázs férőhelyein, azzal növeled annak az esélyét, hogy felbukkanjanak választható lehetőségként.

Ha a Sorsfordulatban harci tartalékokat helyezel el a Garázs férőhelyein csata előtt, azzal növeled annak az esélyét, hogy felbukkanjanak választható lehetőségként. Ha harci tartalék pontok felhasználásával vásárolsz tartalékokat, azzal 1-gyel növeled a szintjüket a csatában, így 4 szinten állhatnak rendelkezésedre.

Mindhárom csatahelyzet véletlenszerűen érhető el a 4. epizód folyamán, így lehetővé téve, hogy mindegyiket átélhesd.

A dinamikus csatahelyzetek rendszere sokszínűbbé teszi a Frontvonalat és a rendelkezésedre álló taktikai lehetőségeket, biztosítva, hogy mindegyik csatád igazán egyedi élményt kínáljon!

Hamarosan indul a Roham: A bíborvörös pegazus szezonja!

A nyílt teszt során a Roham december 23-tól érhető majd el.

Az 1.23.1-es frissítés megjelenésével indul a Roham új felvonása, A bíborvörös pegazus szezonja. Folytatódik utad az éves jutalom felé, szóval küzdj, ahogy csak tudsz, és igazán exkluzív tárgyak üthetik a markodat, például:

  • Vadonatúj 2D-stílusok élénk színekben.
  • A X-es szintű lengyel CS-63 közepes harckocsi különleges változata, hihetetlen 3D-stílussal és személyre szabott harckocsizókkal.

A közelgő szezonba lépve számos említésre érdemes változásra kell felkészülnöd.

  • Visszatér a Bolt, amelyben exkluzív tárgyak kaphatók kötvényekért! Ezzel a szezonnal újra megnyitja kapuit a játékon belüli Bolt, amelyben exkluzív tárgyak kaphatók kötvényekért. Itt kötvényekért cserébe megszerezheted a mesterlövész kínai 114 SP2 páncélvadászt, ritka fejlesztett felszereléssel (megnövelt lövésállósággal) és más menő cuccokkal.
  • Új térképek: Ebben a felvonásban Himmelsdorf némi átalakításon esik át, és a következő három új térképnek ad utat: Oyster Bay, Studzianki és Outpost. A térképek Rohamban játszható változatai különböznek majd a Normál csatákban használtaktól, szóval készülj fel a váratlan taktikai manőverekre!
  • Új csatamódosítók: Tovább fokozza az izgalmakat a meglévő kettőt kiegészítő három új csatamódosító bevezetése. Lentebb alaposan áttekintheted mindet.
PARAMÉTER MÓDOSÍTÓ
ÚJDONSÁG! Szórás 100 méteren 0,15 m-rel csökken
ÚJDONSÁG! Felderítés esetén a láthatóság időtartama 10 mp-ről 3 mp-re csökken
ÚJDONSÁG! Közelségi felderítési sugár 50 m-ről 25 m-re csökken
Jármű életereje 25%-kal nő
Fogyócikkek újratöltési ideje 90 mp-ről 45 mp-re csökken

Ne feledd, hogy ezek a módosítók kizárólag a Rohamban működnek, és nincsenek hatással más játékmódokra! Automatikusan aktíválódnak az első csatától.

Vegyél részt a nyílt teszten, és készülj fel a diadalra A bíborvörös pegazus szezonjában!

Alacsony szintű járművekkel kapcsolatos játékegyensúly-változás

Az 1.23.1-es frissítésben ismét a járművekkel kapcsolatos játékegyensúly-változásokra összpontosítunk. Ezúttal tizenegy alacsony szintű járművet állítunk reflektorfénybe. Járműtulajdonságaik finomhangolása megközelíthetőbbé és élvezetesebbé teszi a játékot az újoncok számára, akik most kezdik meg utazásukat a World of Tanks világában. Ugyanakkor veteránjaink is fedezhetnek fel új elemeket a frissített játékélményben. Nézd meg az alábbi táblázatban, melyik járműveket érinti a játékegyensúly-változás!

  • M2 Light Tank  
  • Vickers Mk. E Type B  
  • Valentine  
  • Pz.Kpfw. III Ausf. E  
  • Type 2597 Chi-Ha  
  • BT-5  
  • M3 Stuart  
  • M5 Stuart  
  • Matilda  
  • Pz.Kpfw. III Ausf. J  
  • Jagdpanzer 38(t) Hetzer  

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.