Kisebb országok vagyonával vetekszik Amouranth OnlyFans-bevétele

Kisebb országok vagyonával vetekszik Amouranth OnlyFans-bevétele

Valódi aranytojást tojó tyúk a streamer számára az OnlyFans és sokan valószínűleg el sem tudnánk képzelni, hogy mennyi pénzt tett már belőle zsebre.

Eddig sem féltettük Amouranthot pénzügyileg és valószínűleg ezután sem fogjuk. A streamer ugyanis a Twitch-en és immáron a Kicken is annyi pénzt kereshet, hogy lehet már megszámolni sem tudná. Igazából nem is kell neki, mert amihez nincs kedve, arra készítetthet egy AI-t – pont úgy, mint a napokban a szextingre is tette. Ha meg valamiért ez sem lenne elég, akkor a jövőben jön majd a sör, amitől még lehet a fürdővizes lányok is dobnak egy hátast.

De mindennek a tetejébe a kísérleti projektek mellé ott van az aranytojást tojó OnlyFans-fiók is garanciaként: a felnőtt tartalmakról ismert platform egyik legnépszerűbb tagjaként Amouranth már nem talicskával hordja onnan a pénzt, hanem tehervonatokkal. Mint a nemrég általa megosztott kimutatásból is kiderült, a streamer 2023 szeptembere és decembere között átlagosan 800-900 ezer dollárt keresett havonta a platformon. És hogy ezt valamelyest kontextusba is helyezzük, ez már valószínűleg egy gyengébb időszaknak számít a 2020 januárja óta tartó OnlyFans-karrierében. Gyors matekkel rá lehet jönni, hogy havonta ennyiből bizony nem érhetett el annyit, mint amennyit felfedett.

Ezeket olvastad már?

De mennyi is az annyi? Nos, mióta jelen van a platformon, azóta bruttó bevételben már átlépte az 50 millió dollárt is! A közzétett adatok alapján az ebből származó nettó keresete „csak” 45,6 millió lehet. Ami azért mégsem 50 vagy 57 millió, de valljuk be, ennyivel is beérnénk. A képernyőmentésen továbbá látszik még, hogy miből mennyi pénze jött az évek alatt. A teljes összegnek kb. a 35%-át tették ki a feliratkozások, 18%-át a borravalók és 46%-át az üzenetek.

Összehasonlításképpen, létezik a világon olyan ország, aminek nagyságrendileg az éves bruttó hazai terméke (GDP-je) annyi, mint amennyit Amouranth néhány év alatt csak az OnlyFansből előállított. A Hawaii és Ausztrália között található polinéziai szigetország, Tuvalu, kb. 66 millió dollárral a világ legkisebb gazdaságának számít. Ha pedig így halad tovább, akkor Amouranth is lehagyja őket. Ha mindenféle bizniszét – például a Kickkel kötött potenciális szerződését is – összeszámolnánk, akkor az sem lenne elképzelhetetlen, hogy már meg is tette.

Kövess Minket!



Gamer szótár