LoL: Új rúnák érkeznek a jövő héten, itt vannak a 14.2-es patch részletei

LoL: Új rúnák érkeznek a jövő héten, itt vannak a 14.2-es patch részletei

Van min módosítania a játékegyensúlyért felelős csapat tagjainak, az biztos.

Hatalmas változtatások érkeznek hamarosan a League of Legendsbe, amelyek első részleteit megosztotta a közösségi médiában Riot Phroxzon. A fejlesztők jelenleg elégedettek a mérkőzések tempójával és átlagos hosszával, azonban tisztában vannak vele, hogy egyszerűen túl nagy a burst (főleg az AP-s). Emellett törekednek arra, hogy a rangsorolt létrán mindenki tényleg azt a helyet foglalja el, ami a tudásához a lehető legközelebb áll. 

Ezeket olvastad már?

14.2-es LoL-frissítés: Buffok

  • Ahri, Camille, Darius, Ezreal, Garen, Gragas, Gwen, Hwei, Illaoi, Karma, Karthus, Shen, Veigar
  • Horizon Focus, Steel Sigil, Stridebreaker

14.2-es LoL-frissítés: Nerfek

  • Blitzcrank, Fizz, Jax, Rumble, Teemo
  • Bloodsong, Frozen Heart, Riftmaker, Stormsurge

Fizz jelenleg abszolút a legerősebb midesnek számít, de hasonlóan remek statokat produkál Teemo is. Érthető tehát, hogy ez a néhány hete még teljesen elfeledett karakter gyengítésekre számíthat. A nerfkalapács alá kerülő tárgyakat is remekül választották ki a rioterek, főleg a Stormsurge sebzésének visszafogásáért lehetnek hálásak az idézők.

14.2-es LoL-frissítés: Egyéb változtatások

  • Nidalee, support tárgyak halmozása, rúnák, jungle-ös állatkák

A második bónusz kiválasztásánál el kell felejteni az armort és MR-t, helyére érkezik extra mozgási sebesség, valamint bónusz HP. A harmadik bónusz esetében szintén megválik a játék az armortól és MR-től, a helyükre 60 flat HP és 10% lassítás csökkentés és tenacity bukkan majd fel január 24-én a hajnali órákban, amikor élesedik a 14.2-es LoL-patch.

Kövess Minket!



Gamer szótár