Megjelenési dátumot kapott a következő LoL-os játék

Megjelenési dátumot kapott a következő LoL-os játék

Érdemes feljegyezni a dátumot, ha szeretnél egy sosem látott és tapasztalt LoL-os kalandban részt venni.

A Riot Forge üllőjére folyamatosan lesújt a kalapács, így érkezhetnek meg futószalagon a minőségi League of Legends tematikájú videójátékok. Ezúttal a figyelem a Bandle Tale: A League of Legends Storyra szegeződik, amely megjelenésére már nem kell sokat várnod. A Lazy Bear stúdió büszkén jelenti be, hogy a Graveyard Keeper és Stardew Valley klónjának kikiáltott yordle-ös kaland 2024. február 21-én érkezik meg a legnagyobb gaming webáruházakba PC-n (GOG, Steam, Epic Games), valamint Nintendo Switchre egyaránt.

Ezeket olvastad már?

Miért ennyire izgalmas a Bandle Tale?

Az elmúlt évben a Riot Forge kiadásában olyan remek alkotások jelentek meg, mint a The Mageseeker, a CONVERGENCE és a Song of Nunu, azonban most egy teljesen új irányba terelték el Runeterra legendás hőseit. Az aprócska mágikus lények, a yordle-ök mindennapi életében enged betekintést a Bandle Tale, ami mellőzi az akciót, a gyors játékmenetet, helyette a cukiskodásra és a teljes "zen" hangulatra helyezi a hangsúlyt.

Természetesen egy modern videójáték nem létezhetne előrendelői bónuszok nélkül, nincs ez másképp az új LoL-os program esetében sem. Minden pre-order kiadás tartalmazza a játék mellett a Bandle Scout Recon Packet, amelyben teemós cserkészsapkák, valamint egyedi prismatic trail kapott helyet, valamint egy különleges skin is jár a saját farmodhoz egy Yordle Snap Trap társaságában. Mivel nem egy AAA-kategóriás alkotásról van szó, ezért teljesen vállalható az árazás, amit megálmodtak a kiadónál. Steamen 24,99 €-ért vesztegetik az alapváltozatot, a Deluxe Editionért 29,99 €-t kell mindössze kifizetned.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.