LoL: Így nyerj meccset szólóban kevesebb mint 4 perc alatt

LoL: Így nyerj meccset szólóban kevesebb mint 4 perc alatt

Veled történt már hasonló rangsorolt mérkőzésen?

Képzeld el azt a helyzetet, hogy teljesen egyedül becsatlakozol egy ranked queue-ba League of Legendsben. Az adrenalin már akkor elkezd hajtani, amikor kiválasztod a számodra legmegfelelőbb hőst, amivel igyekszel a maximumot nyújtani a "béke szigetén", azaz a felső ösvényen. A béke azonban nem igazán lesz barátod, mivel az ellenfélben egy Trundle igyekszik kihasználni azt az erejét, hogy 1v1-es helyzetekben nem sok erősebb karakter van nála. Az első adok-kapok után hazaküldenéd a Trollkirályt, de hoppácska, a gyanútlan ellenfél nem számít az égből lesújtó villámra, így rögtön megszerezted az első killt. 

Ezeket olvastad már?

A HP-d nem túl sok, cserében szintelőnyöd van, így nem igazán tartasz a Sejuanitól, aki megbosszulná elesett felső ösvényesét. Kő kövön, Sejuani meg Bristle-ön nem marad, így rögtön 2-0-val nézheted végig azt, ahogy a vérben forgó szemekkel és fröcskölő nyállal támadó Trundle begyűjti újabb halálát. Az eredmény? 3-0-ban vagy úgy, hogy teljesen egyedül intézted magadnak ezt a helyzetet. Veregesd vállon magad, majd nyugtázd a tényt, hogy gyakorlatilag megnyerted a mérkőzést, mert egy félig medve, félig istent ilyen helyzetben senki és semmi nem tud megállítani.

Winning a Diamond game solo by 3:30 minutes.
byu/laliluleloolelulilal inleagueoflegends

Volibear egyébként nincs annyira jó helyzetben, ha a nyers számokat vizsgálod. Emerald feletti SQ-ban 48,18%-os teljesítményt tud felmutatni topon, miközben sem a népszerűségi, sem a tiltási statisztikái alapján nem kell tartani tőle. 1v1-ben ennek ellenére legalább annyira jó, mint egy Trundle, mivel a Frenzied Maul (W) elképesztően sokat gyógyít releváns sebzés mellett, valamint CD sincs sok rajta. Ha szeretnél valami izgalmasabb pickkel próbálkozni, akkor mindenképp adhatsz egy esélyt az AP-bruiser mackónak.

Kövess Minket!



Gamer szótár