LoL: Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte 2024-et, hajrá srácok!

LoL: Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte 2024-et, hajrá srácok!

A két legmagasabban rangsorolt magyar LoL-os nem elégedett az első hetével.

Az LEC után néhány nappal elkezdődtek EMEA szerte a kisebb ligák, így a Prime League és az Ultraliga is. Magyar szempontból talán erre a kettőre a legérdemesebb odafigyelni a következő hetekben, ugyanis előbbiben Kiss "Vizicsacsi" Tamás, utóbbiban Subicz "bluerzor" Dániel harcol azért, hogy megkaparintsa csapatával valamelyik rájátszást érő pozíciót az alapszakasz végelszámolásánál. Az első hét eredményeiből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de az biztos, hogy ennél jobb rajtban reménykedett mindkét profi.

Ezeket olvastad már?

0-2-vel rajtolt a BIG

Két fájó vereséget gyűjtöttek be Csacsiék, pedig egyik mérkőzés sem tűnt nyerhetetlennek. A korai szakaszban kialakult hátrány rányomta a bélyegét az összecsapásokra, így a Schalke 04 és a Unicorns of Love Sexy Edition is elcsaklizta a győzelmeket a BIG orra elől. Csacsira összességében egyáltalán nem lehet panasz, mind K'Santéval, mind Gwennel hozta azt, amiért megtartotta őt a fővárosi gárda.

1-1 a lengyel topliga "szupercsapatától"

Kifejezetten erős ötössel vágott bele a szezonba a Zero Tenacity, bluerzor mellett megszerezték Koftét, Meloniket, HARPOONT és Erdotét is. Hiába azonban az ERL és LEC szinten is bizonyított játékosok, csak egy meccset sikerült elhozni az első héten. Az Orbit Anonymo remek Xayah-Rakan duójával, valamint Karma midjével teljesen ellehetetlenítette a Z10-t, így becsúszott egy vereség a Back2TheGame ellen megnyert Bo1 után.

Temetni nem kell egyik csapatot sem, nagyon őrült most a meta, nem szoktak még össze a játékosok, ami azt jelenti, hogy hétről hétre változnak az éppen aktuális erőviszonyok. Bluerzornak a top 4-et kéne megcsípnie a 8 csapatos mezőnyben, Vizicsacsinak a top 6 a minimális cél a PL Div 1-ben.

Kövess Minket!



Gamer szótár