LoL: Mi is ez a Hall of Legends, amit néhány napja jelentett be a Riot?

LoL: Mi is ez a Hall of Legends, amit néhány napja jelentett be a Riot?

Bejelentett egy nagyon izgalmas újdonságot a Riot Games.

Ha aktívabban követed a klasszikus sportok világát, akkor bizonyára ismerős lehet számodra az a kifejezés, hogy Hall of Fame vagy Dicsőségek Csarnoka. A Riot Games most döntött úgy, hogy itt az ideje a League of Legends világában elindítani egy hasonló kezdeményezést, amit a Hall of Legends névre kereszteltek.

Ezeket olvastad már?

Mi is ez az egész Hall of Legends?

Képzeljetek el egy hatalmas virtuális csarnokot, ahol a valaha volt legjobb és legeredményesebb profi LoL-játékosok és -edzők szobrai találhatóak meg. A halhatatlanság felé vezető úton számos lépést tettek már meg azok, akik elsőként kaphatják meg ezt a HoL-elismerést. De mégis kik azok, akiknek a neve először merül fel, ha a League of Legends élő legendáiról van szó?

  • Faker (bár még aktív játékos): Kérdés nélkül ő a kompetitív LoL arca, a valaha volt legeredményesebb és legjobb idéző, akit a hátán hordott a Föld
  • Kk0ma: Az SK Telecom T1 világbajnok edzője, aki Faker oldalán háromszor emelhette magasba a Worlds-trófeát
  • Doublelift: Az ADC-k egyik koronázatlan királya, aki 2011-ben már profi LoL-osként kereste a kenyérre valót. Az NA LCS-ben szinte minden rekordot megdöntött, miközben folyamatosan harcolt a nemzetközi sikerekért
  • BrTT: A valaha volt legjobb Draven, a brazil LoL hivatalos nagykövete, az igazi temperamentumos streamer
  • Bjergsen: A nyugati LoL egyik legnagyobb alakja, akinek neve egybeforrt a TSM-mel
  • Bang, Wolf, Bengi, Impact, Duke: A nagy SKT-generáció több tagját is beválaszthatják majd a HoL-be

Mivel a Hall of Fame-be (jelen esetben Hall of Legendsbe) csak olyanokat válogatnak be, akik már szögre akasztották a billentyűzetet és egeret, ezért nem került fel a listára Caps, Jensen, Jankos, Yutapon, Impact, Maple és Perkz, akik szintén megérdemlik majd pályafutásuk lezárásaként azt, hogy egy "csarnokban" emlegessék őket Fakerrel.

Kövess Minket!



Gamer szótár