LoL: Itt egy módszer arra, hogyan NE kerülj Goldnál alacsonyabb rangra!

LoL: Itt egy módszer arra, hogyan NE kerülj Goldnál alacsonyabb rangra!

Egészen hihetetlen, hogy mik zajlanak Solo Queue-ban.

Bizonyára te is őrülten izgultál, amikor az új MMR-rendszerben megláttad a rangot, ahova az első besorolód után dobott téged a rendszer. A Riot Games állítása szerint (ezt egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem lehet) már számítanak a játékon belüli statok az LP-elosztás kapcsán, ezért kifejezetten érdemes törekedni arra, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsd még akkor is, ha a csapat többi tagja ebben nem feltétlen partner. Nem KDA-ra kell játszani, hanem próbálj meg nem intelni, rage-elni, hozd meg mindig a legjobb döntést az adott helyzetben. Az alábbiakban látható profil gazdája nem erre az útra lépett, mégis sikerült neki Gold I-ben zárnia öt lejátszott mérkőzés után.

Ezeket olvastad már?

Fusd le a meccseket és jutalmazódj meg??

Képzeljétek el, hogy az öt besorolótok után a KDA-tok 1-39-15 úgy, hogy egyetlen meccset nyertetek csak meg. Egy teljesen friss, 32-es szintű fiók esetében milyen rangban kéne szerintetek indítani az új szezont? Vasban, esetleg Bronz alján? A Riot rendszere úgy gondolta, hogy főhősünknek a Gold I a megfelelő szint annak ellenére, hogy nagyobb futást rendezett, mint Usain Bolt 2008 és 2016 között.

Többen úgy vélik a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon, hogy a Riot saját rendszere smurfnek érzékelte a profilt. Ebben az esetben érthető, hogy miért indul 1-4 után Gold I-ből a fiók. A probléma ezzel a gondolatmenettel csak az, hogy egyáltalán nem erről van szó. Ez tényleg egy kezdő játékos, aki úgy döntött, itt az ideje a 30-as szint elhagyása után belevágni a rangsorolt küzdelmekbe. Ha van időtök, akkor próbáljátok ki azt, hogy egy teljesen "szűz" accounttal mennyire magasba tudtok felkapaszkodni úgy, hogy csak a besorolókat játsszátok le. Lehet nektek is összejön a Gold azzal együtt, hogy a szériában a statotok nem épp a legkiemelkedőbb.

Kövess Minket!



Gamer szótár