LoL: Óriási bajban a Karmine Corp, hiába a hype, ez már tényleg kínos

LoL: Óriási bajban a Karmine Corp, hiába a hype, ez már tényleg kínos

Nem, nem és nem, valamit muszáj kitalálni az edzőnek.

Az LEC 2024 Winter Split elérkezett a félidőhöz, azaz innentől már őrült matekozás zajlik a háttérben minden egyes lejátszott mérkőzés után. A teljes mezőnyben egy, csak egy csapat van, amelyik még mindig nem tudta egyetlen alkalommal sem ledönteni az ellenséges Nexust. Ez a Karmine Corp, amely tényleg ezer sebből vérzik.

Ezeket olvastad már?

Bo a hibás, nem Targamas, nem mégis inkább Bo, esetleg Upset?

Elképesztően sok támadás éri a KC junglerét és támogatóját a különböző közösségi felületeken. Ezeknek valamilyen szinten van valóságalapja, azonban csak egy ember nyakába nem lehet varrni az összes vereséget. Bo tegnapi Lilliája kifejezetten jól teljesített, Targamas Rellel azonban nem mindig találta meg a legjobb játékokat. Előtte a kínai dzsungeles látványosan nem találta a helyét Vi-jal, miközben pont Targamas és Upset hozta a kötelezőt. Az biztos, hogy Sakent lehet talán a leginkább sajnálni, a négyszeres EMEA Masters-bajnok tényleg mindent megtesz, de önmagában ez kevés.

Sem Kameto, sem a rajongók nem örülnek

A Twitteren (X) több posztot lehet találni azzal kapcsolatban, hogy egyre gyűlnek a fekete fellegek a szervezet felett. Mindenképpen bizonyítani kéne azt, hogy nem véletlen várt a "Blue Wall" éveket arra, hogy a legrangosabb EMEA-ligába bekerüljön kedvenc csapatuk. A brand mögött álló első ember, Kameto sem rejti véka alá a véleményét, tisztában van azzal, hogy valamit változtatni kell majd a kezdőötösön, mert tavaszra ez a teljesítmény ugyanúgy kevés lesz, mint most. Egy kiragadott példa mutatja, hogy mennyire a szívükön viselik a klub sorsát egyesek. A teljes apátia már-már olyan szintre csapott át az alábbi szurkolónál, hogy komolyan aggódni kezdtek miatta a követői.

Nem lesz könnyebb helyzetben ma sem a KC, ugyanis a Team Heretics vár rájuk a Szurdokban. Perkzék 3-2-vel a tabella első felében foglalnak helyet, a MAD Lions KOI ellen az első nap, a G2 Esportstól tegnap szenvedtek vereséget. Minden jel azt mutatja, hogy most a spanyol-francia rangadón a hispánoknak áll a zászló, de ha a Rogue képes volt legyűrni Capséket, akkor tényleg bármi megtörténhet.

Kövess Minket!



Gamer szótár