LoL: Igazán leállhatna a Riot, újra

LoL: Igazán leállhatna a Riot, újra "nerfelték" az eseménybelépőt

Teljesen érthetetlen, hogy miért döntöttek így a rioterek.

Hamarosan megérkezik a következő esemény a League of Legends, amellyel virtuálisan, kedvenc MOBA-játékod segítségével ünnepelheted meg a kínai holdújévet 2024-ben is. Hiába azonban az izgatott várakozás, olyan hírek érkeztek az ázsiai országból, amelyek miatt azonnal kitört egy kisebb forradalom a közösségi médiában. A Riot Games ismét úgy döntött, hogy "nerfeli" az eseménybelépőt, azaz kevesebb jutalmat kapsz ugyanazért az RP mennyiségért, mint a korábbi eventek alkalmával.

Ezeket olvastad már?

Most épp mit vett ki a Riot az Event Passből?

Alig néhány hónapja távolították el az egyik skintöredékeket rejtő zsákot a jutalmak közül egy rakat narancsesszencia társaságában, máris itt van a következő pofon. Még két darab lucky bag került a süllyesztőbe, valamint egy ikont is lehúztak a listáról. Cserébe kapsz egy kapszulát, valamint egy titokzatos hangulatjelet, valamint egy Hextech-kulcsot. Magyarul az egyik zsák helyett kapsz egy kapszulát, ami szinte teljesen ugyanazt jelenti hőskinézetre lefordítva, viszont a másik zsákért csak egy emote és egy kulcs jár.

A tokenek nem ismétlődő farmolását kitolták 50-es szintről 55-es szintre, avagy jár egy új title, ha eléred az utolsó mérföldkövet. 55-ös szint felett továbbra is csak a zsetonok lebeghetnek a szemed előtt, mint elérhető célok. Mindenképpen érdemes látni ezt a trendet, mivel a Riot Games többször hangoztatta, hogy odafigyelnek az idézők visszajelzéseire. Lehet, hogy ez tényleg így van, viszont nem igazán érdekli a fejlesztőket az, hogy rengetegen panaszkodnak az event pass nerfelése miatt. Innentől neked kell eldöntened, hogy kiadsz-e nagyjából 5000 forintnak megfelelő RP mennyiséget a következő belépőért, esetleg inkább elköltöd ezt a Riot Pont kupacot másra.

Kövess Minket!



Gamer szótár