Utcai harcos vagy szörnyvadász? A Capcom akcióival mindkettő lehetsz!

Utcai harcos vagy szörnyvadász? A Capcom akcióival mindkettő lehetsz!

Elindult a Capcom nagy leárazása, amelyben olyan legendás játékokat húzhattok be, mint a Street Fighter, a Monster Hunter vagy a Resident Evil szériák legjobb darabjai.

Most akár 87%-kal olcsóbban szerezhetsz be új és régi Capcom játékokat a Steamen, hála az április 15-től 29-ig tartó Golden Week akcióknak. A Capcomot a legtöbben valószínűleg olyan népszerű szériák kiadóiként ismerhetitek, mint a Resident Evil, a Monster Hunter, a Street Fighter vagy a március végén folytatást kapó Dragon's Dogma. És bizony ezek közül most több címre is jó áron csaphattok le a Steamen!

Az egyik legjobb ajánlat kétség kívül a Monster Hunter Rise, amely most 75%-os leárazás mellett 39,99 euró (15 734 forint) helyett mindössze 9,99 euróba (3 930 forintba) fáj. A 2022-ben kiadott játékban – ahogyan a beszédes címéből is ki lehet találni – szörnyekre kell vadászni, nem is kicsikre. Ehhez mindenféle fegyvereket, eszközöket kaptok majd, hiszen a japán folklórból eredeztethető bestiák ellen nem mindegy, hogy mivel indultok harcba. Csak azzal kell vigyázni, hogy ha megtaláljátok benne a számításaitokat, akkor több száz órára rabul ejthet. Mi szóltunk.

Ezeket olvastad már?

Szintén érdekes ajánlat a tavaly felújított Resident Evil 4. Egyrészt azért, mert 25%-kal olcsóbban vásárolható meg most. Másrészt azért, mert pont a héten jelent meg hozzá a SzinkronSarok jóvoltából a magyar szinkron. Ha esetleg még nem láttátok, hallottátok, hogy ez hogyan sikerült, akkor errefelé érdemes tájékozódni. Egyébként a második rész is játszható magyarul beszélő karakterekkel – azt most 75%-os akció mellett tehetitek zsebre.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen jóságokkal vár a Capcom a Golden Week alatt, akkor nézzetek szét az alábbi képre kattintva elérhető galériánkban. A japán kiadó egyébként azt ígéri, hogy április 24-én frissíteni fogják az akcióikat, szóval akkor további játékok, esetleg még ezeknél is jobb ajánlatok kerülhetnek a repertoárba.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN