Szenzációs magyar szinkron tölthető a Resident Evil 2 remakehez

Szenzációs magyar szinkron tölthető a Resident Evil 2 remakehez

Érdemes még egyszer végigjátszani a RE második részét ezzel a kiegészítővel, mert új szintre emeli az élményt az egyszer tuti.

A SzinkronSarok csapatát aligha kell bemutatni idehaza, hiszen egy jó ideje foglalkoznak már videójátékok szinkronizálásával. Ráadásul elképesztő művészekkel dolgoznak együtt, hogy a lehető legminőségibb verzióit készíthessék el a népszerű alkotásoknak. Korábban a Mortal Kombat 11 és a hozzátartozó Aftermath DLC kapott magyar hangokat a jóvoltukból. Aztán 2021-ben bejelentették, hogy a következő a projektjük a Resident Evil 2 2019-es felújított változata, de most nem csak az átvezető videókban hallhatóak a művészek.

A játék teljes körű magyar változatát a hozzátartozó szinkronnal elkészítették. Olyan szinten odafigyeltek a részletekre, hogy magyar feliratot is tartalmaz a csomag, illetve nem csak a felhasználói felület szövegeit írták át, hanem sok helyen még a játékbeli tárgyakét is (pl. útjelző tábla). A magyarítást innen lehet ingyenesen letölteni, viszont csak PC-n, a Steames verzióval működik.

Íme egy részlet, hogy mire is lehet számítani:

Egyébként nagyon komoly gárda jött össze, hiszen a főbb karakterek kapcsán is olyan neveket lehet hallani majd a játékban, mint Moser Károly Leon S. Kennedy szerepében vagy Lamboni Anna Claire Redfieldjét is érdemes megemlíteni még, de ez még csak a jéghegy csúcsa:

Kövess Minket!