T-34-85 Rudy: Harcolj két nemzettel egyszerre!

T-34-85 Rudy: Harcolj két nemzettel egyszerre!

Szarik, a hűséges kutya és a legénység nélkülözhetetlen tagja, a tökéletes társ, aki mindig melletted lesz, amikor csatába indulsz.

A T-34-85 Rudy tankot a híres lengyel tévésorozat, „A négy páncélos és a kutya“ inspirálta. Szerezd be ezt a szórakoztató és strapabíró harckocsit a garázsodba. Eredetileg szovjet tankként került be a játékba, de jelenleg ez az egyetlen többnemzetiségű jármű a World of Tanksben. A legénysége – amely lehet lengyel vagy szovjet is – Bajtársak nulladik készséggel rendelkezik. Szarik, a hűséges kutya és a legénység nélkülözhetetlen tagja, a tökéletes társ, aki mindig melletted lesz, amikor csatába indulsz. Ez a fiktív T-34-85, a lengyel hadsereg 1. harckocsi dandárjának 102-es azonosító száma alatt, a "Négy páncélos és a kutya" című lengyel tévésorozatban szerepelt. A valóságban a T-34-85-ket a Gliwicében található Bumar Labedy gyárban gyártották az 50-es években. A lengyel változat egy kicsit különbözött a szovjet háború végi változattól.

Ragadd meg a lehetőséget, hogy átvedd ennek a sokoldalú közepes tanknak az irányítását, és használd ki a kiváló, 85 mm-es lövegét, a remek mobilitását és a jó frontpáncélzatát, hogy bátor támadásokat indíts! A jármű állandó emblémákkal és feliratokkal érkezik, de testreszabható különböző festésekkel, álcafestésekkel, stílusokkal és effektekkel.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.