Kövesd a harcos ösvényét a dicsőség és a jutalmak felé!

Kövesd a harcos ösvényét a dicsőség és a jutalmak felé!

Most itt az idő, hogy a cseresznyevirágok országából újonnan érkezőket méltóképpen köszöntsük. 

Az egyedi japán nehéz harckocsik vadonatúj ága nemrég érkezett meg a játékba. Most itt az idő, hogy a cseresznyevirágok országából újonnan érkezőket méltóképpen köszöntsük. Lépj be a legendás szamurájok világába „A harcos ösvénye“ eseménnyel, és találd meg a szerencsédet az utadon. Küldetések, választható jutalmak, különleges játékon belüli és prémium bolti ajánlatok, valamint egyedi Twitch-dropok várnak rád!

„A harcos ösvénye“ küldetések*

Az esemény két küldetéssorozatból áll. Teljesítsd őket, és gyűjts klánjeleket, amelyeket az általad választott jutalmakra válthatsz be.

  • Az új japán nehéz tankokkal teljesíthető exkluzív küldetések már a kezdetektől fogva és az esemény teljes időtartama alatt elérhetőek. Ezek mindegyikét naponta többször is teljesítheted, hogy klánjeleket és extra legénységi XP-t kapj értük.
  • Az esemény időtartama alatt mindennap egy új küldetés jelenik meg az összes, IV-es vagy magasabb szintű jármű számára. Ezek teljesítéséért cserébe klánjelekben, testreszabásokban, fogyócikkekben és egyéb jutalmakban lesz részed.

A játékba való bejelentkezéskor minden harcos kap egy ingyen klánjelet és megfelelő szamurájfelszerelést (3 „Szamuráj sisak“ emblémát), hogy elindulhass az utadon.

*Elérhető 2024-02-01 09:00:00 (UTC) és 2024-02-08 09:00:00 (UTC) között

A harcos ösvénye bolt*

Minél messzebb jutsz a harcos ösvényén, annál több klánjelet fogsz gyűjteni. Ezek az erődről, a kitartásodról és a bátorságodról tanúskodnak – és értékes jutalmakra cserélheted be őket a játékon belüli A harcos ösvénye boltban! tematikus testreszabási elemek és hasznos fogyócikkek közül válogathatsz; utóbbiak jól fognak jönni az új japán nehéz harckocsik csúcsára vezető utadon.

Csak akkor látogathatod meg A harcos ösvénye boltot, ha legalább egy klánjel van a fiókodon. Ha elfogynak a klánjeleid, akkor a Bolt eltűnik, amíg új klánjeleket nem szerzel. A Klánjeleidet elveszíted, amikor az esemény 2024-02-08 09:00:00 órakor (UTC) bezár, úgyhogy ne felejtsd el addig mindet elkölteni!

*Elérhető 2024-02-01 09:00:00 (UTC) és 2024-02-08 09:00:00 (UTC) között

Twitch-dropok*

Öt bátor szamurájt választottunk ki, hogy útmutatást és bölcsességet adjanak mindenkinek, aki támogatást kér tőlük – és mindezt élőben teszik a Twitch-en! Kapcsolódj be a közvetítésbe, hogy akcióban láthasd az új japán nehéz tankokat, kitanulhasd páncélos hadviselés művészetét, és persze, hogy jól érezd magad ebben a nagyszerű közösségben. Minél tovább nézed a közvetítést, annál több jutalmat gyűjthetsz be; extra klánjelek várnak rád, amelyeket az esemény játékon belüli boltjában válthatsz be jutalmakra.

*Elérhető 2024-02-02 14:00:00 (UTC) és 2024-02-05 14:00:00 (UTC) között

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.