A WoT közösségi platformok fejlődése: Fórum, Discord és YouTube

A WoT közösségi platformok fejlődése: Fórum, Discord és YouTube

Ezen változások és a több mint 200 000 Discord tag megünneplése alkalmából, most könnyedén szerezhetsz három ingyenes 2D-stílust, és még akár 10 prémium járművet is nyerhetsz a hatalmas Discord és YouTube-nyereményjátékban.

Közösségünk és a közösségi médiaplatformunk átalakulásáról fontos információkat szeretnénk megosztani. Ez magában foglalja a fórumaink Discordra való átvitelét és az összes YouTube-csatornánk összevonását egyetlen hivatalos WoT YouTube-csatornává.

Ezen változások és a több mint 200 000 Discord tag megünneplése alkalmából, most könnyedén szerezhetsz három ingyenes 2D-stílust, és még akár 10 prémium járművet is nyerhetsz a hatalmas Discord és YouTube-nyereményjátékunkban – a részleteket az alábbiakban olvashatod!

Fórum frissítés: Átállás az új platformokra*

Sok más kiadóhoz hasonlóan mi is a modernebb közösségi platformokra szeretnénk összpontosítani, ahol cseveghetsz a játékról, könnyen találhatsz csapattársat, egy gombnyomással beugorhatsz a hangalapú csevegésbe, és még sok minden másra is van lehetőséged. Használd ki ezt az időt arra, hogy elbúcsúzz a fórumtól, és gyűjtsd be az összes kapcsolatot, információt vagy féltve őrzött üzenetet, mielőtt a Discordra való átállás befejeződik.

Szenvedélyes közösségi menedzsereink továbbra is a rendelkezésedre állnak, és mostantól még könnyebben tudsz majd velük kapcsolatba lépni. Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzánk, és csatlakozz a Discord szerverünkhöz, hogy megnézd, miről is van szó.

*2024-02-20 09:00:00-tól (CET) a fórumainkat áthelyezzük a Discordra. Ezen a napon a fórumok átváltanak csak-olvasható módra, és 2024-05-20 09:00:00-tól (CET) végleg bezárnak.

Ingyenes 2D-stílus #1: Fórum búcsúajándék

A sokévnyi World of Tanks fórumozás alatt a különböző nyelvi fórumokon és régiókban elkötelezett közösségek jöttek létre. Köszönetképpen mindenkinek, aki aktívan vagy passzívan részt vett a fórumon, és értékes információforrásként használta, ajándékba adjuk a „Játékban vagyok!” 2D-stílust. Elismerésünk jelét az alábbi gombra kattintva 2024-03-01 09:00:00-ig (CET) gyűjtheted be.

Hivatalos World of Tanks Discord szerver: A tankparancsnokok otthona

Az, hogy a Discordot elsődleges közösségi központként használjuk, számos előnnyel jár. A Discord dinamikus, interaktív és rugalmas platformot biztosít a közösségi szerepvállaláshoz.

Az átállás új utakat nyit a valós idejű beszélgetések felé, megkönnyítve a parancsnokok számára a kapcsolatteremtést, a tapasztalatcserét és a stratégiák kidolgozását, egy élénk és aktív közösségi térben.

Discord-nyereményjátékok*

Izgatottan várjuk ezt az új fejezetet, és ünnepeljük meg a növekedésünket, többek között azt, hogy 2017 óta több mint 200 000 tagja van a Discord-szerverünknek. Ennek megünneplésére két különleges Discord-nyereményjátékot szervezünk, hogy megköszönjük elkötelezettségeteket és támogatásotokat. Tegyük emlékezetessé ezt az átmenetet a kivételes World of Tanks közösségünk számára!

Ingyenes 2D-stílus #2: Discord Üdvözlő ajándék

A Wargaming- és Discord-fiókod összekapcsolásával egy egyedi „Streamline” 2D-stílust kapsz. Mindössze ennyit kell tenned:

  • Menj a „#welcome” csatornára
  • Kattints az „Authenticate" (hitelesítés) gombra

A stílust automatikusan megkapod a hozzákapcsolt fiókodra, és a hitelesítés lehetővé teszi számunkra, hogy könnyebben kommunikálhassunk a Discordon és a játékban.

*Elérhető 2024-02-05 09:00:00 (CET) és 2024-03-01 09:00:00 (CET) között

Discord üdvözlő buli sorsolás

Összesen 200 szerencsés nyertes kap majd igazán királyi jutalmakat, amelyek között 10 prémium jármű, több napos WoT prémium fiók és még sok más is van!

Ha részt szeretnél venni, akkor menj a „#welcome_party_raffle” (csak angol nyelvű) csatornára a Discordon és kövesd a nyereményjáték utasításait.

A nyerteseket március 1-jén hirdetjük ki, és a nyereményeket közvetlenül a WoT-fiókjukra kapják meg.

Jutalmak:

  • 1. díj: 10 prémium jármű
  • 2. díj: 360 nap WoT prémium fiók
  • 3-5. díj: AMX M4 mle. 49 és az „Ad Astra” 2D-stílus
  • 6-9. díj: 30 nap WoT prémium fiók
  • 10-19. díj: 3× személyes tartalék: +50% kredit 1 órán át
  • 20-49. díj: 7 nap WoT prémium fiók
  • 50-74. díj: 3 nap WoT prémium fiók
  • 74-200. díj: 3× személyes tartalék: +200% szabad és legénységi XP 1 órán át

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.