WoW: Nézd élőben, magyar nyelven a világ leghíresebb MMO-jának új versenyét!

WoW: Nézd élőben, magyar nyelven a világ leghíresebb MMO-jának új versenyét!

Először lesz hivatalos magyar közvetítés a közel 1 millió dollár összdíjazású versenyről.

A World of Warcraft még mindig a világ legnépszerűbb MMORPG-jének számít, ugyanis egyik kihívója sem tudta még csak megszorongatni sem a Blizzard üdvöskéjét. A végtelenhez közelítő tartalom, a szórakoztató grindolás, az őrült stratégiai fejtegetésekbe torkolló raidelések millióknak jelentenek kikapcsolódás a mai napig. Ezúttal a kompetitív WoW-ozás rajongóinak csilloghat a tekintete, ugyanis hamarosan elkezdődik a Mythic Dungeon Invitational, a 680 000 dollár összdíjazású nemzetközi torna a legjobbak legjobbjaival.

Mit kell tudni a 2024-es MDI-ról?

Összesen három hétvégén keresztül pörögnek majd az események Azeroth-ban, ahol profi esportolók mutatják meg azt, mennyire gyorsan és hatékonyan tudják kipucolni a kazamatákat.

  1. hétvége: Február 16-17-18. (A csoport)
  2. hétvége: Február 23-24-25. (B csoport)
  3. hétvége Március 8-9-10. (rájátszás és döntő a 4-4 továbbjutóval)

Mindegyik nap 20:00-tól kezdődnek az izgalmak, amelyeket élőben, magyar nyelven követhetsz Makaria "Makaria" Márk Twitch csatornáján. Az MDI egy hatalmas hajsza a győzelemért, ami tényleg meglengetheti minden egykori, jelenlegi vagy jövőbeli WoW-os lelkét. Szurkolj kedvencednek, izgulj együtt a speedrunokon és kóstolj bele egy olyan világba, amibe eddig még lehet soha!

Ezeket olvastad már?

Ha szeretnél még többet megtudni az ágrajzról, a dungeonökről és a csoportokról, avagy a kvalifikációk legjobbjairól. akkor bökj az alábbi galériára!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár