Mr. Robot visszatér - Jön az  Aruba Cloud Innovációra ösztönző Programozói Hackathonja

Mr. Robot visszatér - Jön az Aruba Cloud Innovációra ösztönző Programozói Hackathonja

1 millió forintos versenyre hívja a programozó zseniket az Aruba Cloud.

Tavaly ősszel egy 24 órás programozói kihívással jelentkezett az Aruba Cloud, vezető európai felhőszolgáltató, melyen 3-5 fős csapatok vehettek részt, ahol az Aruba Cloud környezetében kellett különböző feladatokat megoldaniuk, természetesen az Aruba Cloud szakembereinek felügyeletével. Idén sem maradnak kihívások nélkül azok, akik érzik a magukban szunnyadó Mr. Robotot, jön az  Aruba Cloud Innovációra ösztönző Programozói Hackathonja!

Az Aruba Cloud, Európa vezető felhőszolgáltatója 2024-ben immár második alkalommal szervezi meg programozói hackathonját a hazai felsőoktatásban tanuló hallgatók számára. Az esemény célja a IT-tudás fejlesztése és a legtehetségesebb egyetemi hallgatók felfedezése, olyan kiélezett helyzetek elé állítása, amely a tudásuk és helytállásuk fejlődését is elősegíti.

Az eseményre maximum 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. A 24 órás programozói versenyen során az Aruba Cloud által kidolgozott feladatokat oldanak meg a csapatok. A verseny kiemelt lehetőséget biztosít a résztvevőknek a szakmai kapcsolataik kiépítésében, hiszen megismerhetik az IT szektor vezető szakembereit, és befektetőit is.

Az Aruba Cloud fődíjaként 1.000.000 Ft-ot ajánl fel, és ezen kívül a győztes csapatnak lehetőséget biztosít részt venni a Superbike világbajnokság hazai futamán, ahol találkozhatnak az Aruba Cloud versenycsapatával is. Az esemény kiváló lehetőséget teremt az egyetemek számára, hogy hallgatóik összemérhessék tudásukat egy magas színvonalú programozói versenyen.

A hackathon legfontosabb tudnivalói:

Kövess Minket!



Gamer szótár