Belibbent az új Spider-Verse animációs film első előzetese is

Belibbent az új Spider-Verse animációs film első előzetese is

A teljes filmet is az otthon kényelméből nézhetjük majd meg.

A 2018-as Pókember: Pókember: Irány a Pókverzum!, majd 2023-as Pókverzumon át alapjaiban rengette meg az animációs filmek műfaját, hiszen nem csak a látványvilága volt eltérő a megszokottól, de olyan mélységig nyúlt bele a hálószövő, pontosabban Miles Morales történetébe, amely milliókat szögezett oda a mozivásznak elé. Nem csak imádják a legtöbben ezt a szériát, de alig várják a trilógia záró epizódját, bár a rossz hír az, hogy erre még nem mostanában kerül majd sor.

Ezeket olvastad már?

Sőt nagyon úgy tűnik, hogy a Beyond the Spider-Verse csak valamikor 2025-ben lát napvilágot. Addig visszont, hogy ne unatkozzunk, a Sony Pictures úgy döntött kitölti az űrt, és ennek apropóján bemutatták a Pókverzumon áthoz kapcsolódó rövidfilmjük első trailerét. Ez azonban egy merőben más történet lesz, mint az eddig megismertek, hiszen ahelyett, hogy Miles Morales összecsapását látnánk a Folt vagy az alternatív gonosz ikertestvére ellen, a fiatal Pókembernek saját magával kell szembenéznie. A szorongás néven ismert, már-már ismerős ellenséggel kell felvennie a küzdelmet a The Spider Within: A Spider-Verse Story során, amely a tervek szerint március 27-én jelenik meg Youtube-on.

A diákként, tinédzserként, barátként és a barátságos Pókemberként is helytálló fiatal az elképesztően nagy nyomás miatt pánikrohamot kap. Ez arra készteti, hogy sokkal jobban oda kell figyelnie magára is, és nem árt az sem, ha segítséget kér. Ezzel fontos leckét akar üzenni mindenkinek, aki mentális problémával küzd – megnyílni másoknak és segítséget kérni tőlük ugyanolyan bátor dolog lehet, mint szembenézni a veszélyekkel, hogy megmentsük a világot.

A Miles tudatalattijában tett kissé ijesztő utazásként is jellemzett új Pókverzum-kaland a Sony Pictures Imageworks számára készült a LENS (Leading and Empowering New Storytellers) mentorprogram részeként. A rendezést Jarelle Dampier vállalta el, Khaila Amazan forgatókönyve nyomán. Egy hivatalos nyilatkozatban Dampier a következőket mondta a The Spider Withinről:

„Miles sokunkat képvisel, akik a legjobbat hozzuk ki magunkból a mindennapi életünkben. Gyakran nem vesszük észre mindazt, amin keresztülmentünk, amíg a saját testünk rá nem kényszerít minket, hogy tudatára ébredjünk ezeknek. Az a szándékom, hogy a 'The Spider Within' mélyebb beszélgetésekre ösztönözze a barátokat és a családtagokat a saját mentális egészségi állapotukról – és remélem, hogy olyan is lesz, mint egy szerelmes levél azoknak, akik imádják Miles Morales-t.”

Kövess Minket!



Gamer szótár