Megkaptuk az első teaser videót az új Gyűrűk Ura játékból

Megkaptuk az első teaser videót az új Gyűrűk Ura játékból

Egy hangulatos kis felvétellel tudatták a fejlesztők, hogy hamarosan egy teljes trailerrel is meglepik a rajongókat.

A Wētā Workshop gondolt egy merészet és nekiláttak egy játéknak, amely Tolkien világán alapul. Nincsenek egyszerű helyzetben, hiszen legutóbb a The Lord of the Rings: Gollum elég csúnyát bukott, és nem csak a kritikusok, de a játékosok zöme is legszívesebben lehúzta volna a toaletten az alkotást. Az új programról egyelőre nem sokat lehet tudni, az viszont már biztos, hogy a Tales of the Shire címet viseli, ezért alighanem a hobbitok életébe nyerhetünk majd bepillantást. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az első megosztott röpke kis videó, amelyben valószínűleg Hobbitfalvának egy részletét csodálhatjuk meg.

Ezeket olvastad már?

Egyesek szerint egy hangulatos kis hobbit-szimulátor lesz. A Wētā Workshop azonban hamarosan leleplezli majd a várva várt játékát, ezért mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen koncepciót valósítanak meg. A múlt heti artwork leleplezése után a Tales of the Shire egyik fejlesztője X-en (korábbi Twitter) osztotta meg az izgatottságát, és közölte a rajongókkal, hogy hamarosan még több információt is megosztanak. A legfrissebb videóhoz mellékelt bejegyzés azt jelentheti, hogy a következő egy-két héten belül valószínűleg sokkal részletesebben bemutatják majd a szoftvert.

A Tales of the Shire-t először 2023 szeptemberében jelentették be, és akkor egy hangulatos és szívmelengető játékként jellemezték, és hozzátették, 2024-ben szeretnék is kiadni. Jelen állás szerint azonban még mindig nem világos, hogy milyen trailerre számíthatunk, de reméljük, hogy jóval többet elárul a Tales of the Shire játékmenetéről, illetve kiderül mely platformokra és mikor érkezik majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.