Dobj el mindent, itt az első részlet a Joker 2-ből

Dobj el mindent, itt az első részlet a Joker 2-ből

Joaquin Phoenix ismét kitett magáért, ha nem láttuk volna az első részt, rá sem ismernénk.

Bátran kijelenthető, hogy 2019-ben új fejezet kezdődött a szuperhősfilmek történelmében. Todd Phillips – rendező – izgalmas dologba vágta a fejszéjét, mikor elvállalta, hogy elkészít egy új Joker-filmet, amely más szemszögből és Batman nélkül mutatja be a karakter történetét. Az alkotás végül minden idők egyik legsikeresebb szuperhősfilmje lett, és két Oscar-díjat is bezsebelt pályafutása során. Viszonylag hamar kiderült, hogy a stúdió folytatni kívánja a történetet, azonban sokáig csak a pletykákra támaszkodhattunk a készülő projekttel kapcsolatban.

Most, közel 5 év után végre kezd összeállni a kép, és kis betekintést nyerhetünk abba, hogy mit is láthatunk majd október 4-től a mozikban. Sokakban csalódást keltett a hír, miszerint a műfaja musical lesz, és az is kiderült, hogy a durvaság helyett, most inkább a trágár nyelvezet, és a szexualitás miatt kapott R-besorolást. A Warner Bros. a minap közzétette, hogy rövidesen elérhető lesz az előzetes, a legújabb posztjuk során pedig egy 30 másodperces felvételt osztottak meg követőikkel, és felhívták a figyelmet arra, hogy a trailer órákon belül – helyi idő szerint 10-én 03:30-kor – debütál.

Habár a jelentből nem derül ki sok minden, ez is azt támasztja alá, hogy a Joker: Folie à Deux elsősorban az Arkham Asylumban fog játszódni, ahol a város mentális betegeit tartják fogva. Már csak pár órát kell várnunk, hogy láthassuk az első előzetest teljes valójában, és megtudhassuk, hogy mégis milyen irányt vett Arthur Fleck élete az első rész eseményeit követően.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár