BREAKING: Joker visszatért és nincs egyedül

BREAKING: Joker visszatért és nincs egyedül

Jelentkezzen, aki meg tudta fejteni ezt az előzetest.

Todd Phillips 2019-ben debütált Joker filmje sok szempontból egyedi volt. Előzetesen kevesen hittek a sikerében, szakított az akkor már javában zajló DCEU világával és egy teljesen külön univerzumban játszódott, egy mindaddig soha nem látott módon mutatta be Batman közkedvelt ellenlábasának sztoriját és végül olyan sikereket ért, amire a többi DC-film csak álmodhatott. Körülbelül 60 milliós költségvetése után több, mint 1 milliárd dollárt hozott a kasszára, ezzel minden idők legsikeresebb R-besorolású filmjévé vált, 11 Oscar-jelöléséből pedig 2-t díjra is váltott. Hildur Guðnadóttir a legjobb eredeti filmzene díját, míg Joaquin Phoenix a legjobb férfi főszereplő díját vehette át a Jokerrel.

Kétség sem férhetett hozzá, hogy a filmet folytatni kell, jó ideje tudjuk is, hogy a Warner és a rendezői székbe visszatérő Todd Phillips gőzerővel dolgozik a Joker 2-n, ami a Joker: Folie à Deux, azaz Kétszemélyes téboly címet viseli majd. A jó hír pedig, hogy ma hajnalban befutott a film első előzetese is!

Joker visszatért és nincs egyedül. Arthur ugyanis rátalál Harley Quinn karakterére, akit Lady Gaga kelt majd életre a filmben. Kettejük pszichózisa pedig valami egészen őrült és megjósolhatatlan cselekményt varázsol majd a vászonra. Ember legyen a talpán, aki megfejti az első előzetes képsorait, ez tényleg felér egy őrülettel. Az viszont biztos, hogy a zene tényleg központi szerepet játszik majd a Joker 2-ben, de a rendező már korábban megnyugtatott mindenkit, nem egy Disney-betétdal koncert lesz a film, folytatják az első részben megkezdett történetet, annak minden komolyságával és brutalitásával, ám a zenével ezúttal még egyet csavarnak majd a tálaláson.

A Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én érkezik a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN