74 ezren követték élőben a 2okos visszatérését, mutatjuk mi történt

74 ezren követték élőben a 2okos visszatérését, mutatjuk mi történt

Sokak szerint ezzel átléptek egy bizonyos határt, de mindenkit kíváncsivá tettek a történetükkel.

Két napig az tartotta lázban a magyar internetezőket, hogy vajon mi történhetett a 2okos KDS és Ice – duóval. Vasárnap este maszkos férfiak törtek rájuk az élő adás során, és rabolták el őket saját otthonukból. Természetesen egyértelmű volt, hogy a jelenet megrendezett, azonban mindenki arra volt kíváncsi, hogy végül mire fut ki ez az egész. Közösségi oldalaikról törölték a tartalmaikat, és a Twitch egynapos kitiltással sújtotta a csatornájukat, mivel a kamu swattingolást nagyon komolyan veszik. Később Ice kitett egy képet, melyen összevert – kisminkelt – arccal azt írta, hogy „mindent megbántam" és egy 18:00-ás időpontot is csatolt hozzá. Ekkor vált mindenki számára világossá, hogy mikor kell fellátogatni a csatornájukra, hogy kiderüljön a teljes sztori.

Már az adás fellövésének pillanatában 20 ezres tömeg gyűlt össze a srácok oldalán, ami folyamatosan új nézőkkel bővült. Az adás elején egy 40 perces visszaszámlálást követhettünk nyomon, amit az alábbi felvétel lejátszása követet.

A közel 7 perces videó alatt egészen 74 ezerig emelkedett a nézőszám, amivel megdöntötték az eddigi hazai rekordot, amelyet szintén ők tartottak 40 ezer egyidejű nézővel, egy hasonló médiahacket követően. A videó elkészítésébe számos ismert személyt bevontak – például Balázs Kicks és Jaber is kapott egy rövidebb szerepet –, az egész pedig arra lett kifuttatva, hogy szombaton 17 órától megvásárolható a ruházatuk a Balázs Kicks üzletben. Lehet szeretni, vagy nem kedvelni a 2okost, az biztos, hogy olyan reklámot kerítettek ezzel maguknak és a hamarosan debütáló ruhamárkájuknak, ami példa nélküli – ráadásul úgy, hogy a videó elkészítésén kívül, valószínűleg egy forintot sem kellet költeniük rá.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár