A 2okos megrendezte saját maguk elrablását, bannolták érte a csatornájukat

A 2okos megrendezte saját maguk elrablását, bannolták érte a csatornájukat

Úgy tűnik, hogy a dinamikus duó ezzel túllőtt a célon.

A 2okos az elmúlt évben letarolta az internetet, és hónapról hónapra igyekeznek különleges tartalmakkal fenntartani a féljük irányuló nagy érdeklődést. Összességében KDS és Ice párosának adásai mondhatók a hazai Twitch legfelkapottabb tartalmának – bár a márciusi hónapban más vitte a prímet –, és ebben kétségtelenül sok munkájuk van. Főként a külföldi tartalomgyártóknál is látható kihívásokkal, és előre megrendezett meglepő jelenetekkel operálnak, de természetesen gameplay és reakciós tartalmakba is belefuthatunk a csatornájukon. Ezúttal viszont olyat csináltak, ami miatt bannolva lett az oldaluk.

A srácok éppen OG hetet tartottak, melynek tegnap volt a  fináléja, és egészen sokkoló véget ért. Kopogást hallhattunk a 2okos ajtaján, majd mikor KDS kinyitotta azt, maszkos férfiak törtek rájuk, és rabolták el őket. Erről alább láthatjátok a felvételt.

@2okosclippek #fly #2okos #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang - 2okos

Pár másodperc múlva az egyik „emberrabló" visszajött megigazítani a kamerát, ami az akció folyamán leesett. Ennek ellenére, és úgy, hogy már voltak hasonló színészi alakítások a csatornán, számos néző azt írta, hogy hívja a rendőrséget, mert félti kedvenc tartalomgyártóit – remélhetőleg nem gondolták komolyan. Az adás órákon át közvetítette az üresen álló szobát, majd egyszer hirtelen vége szakadt, a csatorna pedig tiltásra került.

A swattolás – amikor a nézők különböző kitalált indokkal ráhívják a rendőrséget egy tartalomgyártóra, hogy élő adás közben törjenek rá – nagyon kényes téma Twitch-en, így valószínűleg annak apropóján bannolták 24 órára a csatornájukat, hogy eljátszottak egy ilyen eseményt. KDS és Ice azóta a közösségi oldalakról eltüntette korábbi posztjait, és minden bizonnyal már a nagy visszatérés előkészítése zajlik, ami majd több tízezer nézőt vonz a frissen feloldott csatornájukra – ugyanúgy, mint mikor az egyik tag „Rómába menekült" Papaszíta – internetes személyiség – elől. Marketingből csillagos ötös.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár