Anomaly: Szevasztok gyíkok, én leléptem

Anomaly: Szevasztok gyíkok, én leléptem

Egyszerűen játszhatatlan a CS2, állítja a népszerű svéd streamer, aki így inkább nem is akar tovább foglalkozni a játékkal.

Aki a szervereken túl is követi a Counter-Strike-, a CS:GO- és a CS2-történelmét, az valószínűleg találkozott már Anomalyval. Lehet imádni vagy utálni a kontentjeit, de az tény, hogy a svéd streamer a CS:GO és a CS2 egyik megkerülhetetlen alakja és a versenyszervezők egyik kedvelt vendége a világ legnagyobb Counter-Strike versenyein. Több, mint 10 éve már, hogy Anomaly napjai a Counter-Strike körül forognak, ám ennek most vége. Legújabb videójában bejelentette, hogy ennyi volt, nem bírja tovább és inkább búcsút int a CS-nek, legalábbis egyelőre.

Elmondása szerint a PGL Major Koppenhága annyira felspanolta, hogy hiába tudja, hogy hónapok óta milyen hibáktól szenved a CS2, mégis kedve volt farmolni kicsit a Premiert, úgy érezte újra élvezni tudja majd a meccseket. Aztán jött a csúf valóság. Sokadjára kellett neki is belátnia, hogy a VAC, mint anti-cheat mintha nem is csinálna semmit. A szerverek tele vannak csalókkal és jelenleg egyszerűen játszhatatlan a CS2. Feltéve, ha az ember meg akarja őrizni az ép eszét a szervereken.

Elmondása szerint egyszerűen nem tudott tiszta meccset találni, nem csak az ellenfél, de a saját csapatában is folyamatosan csalókkal dobta össze a játék. Így megszületett az elhatározás, a Counter-Strike egyik legnagyobb streamere és influenszere határozatlan időre búcsút int a CS-nek, majd talán visszatér ha végre lesz egy értékelhető anti-cheat a játék mögött.

Ez persze nem jelenti azt, hogy Anomaly eltűnik majd Twitchről és YouTube-ról, de CS2 streamekre ne nagyon számítsunk a jövőben.

Kövess Minket!



Gamer szótár