Az IKEA új alakváltós székei felturbózzák a játékélményt

Az IKEA új alakváltós székei felturbózzák a játékélményt

Az IKEA a BRÄNNBOLL kollekcióval akarja megreformálni a játékos világot.

Az IKEA arról számolt be, hogy a gyorsan növekvő globális játékosközösség jelenleg körülbelül 3,3 milliárd főt számlál, persze itt most nem csupán a videójátékosokra kell gondolni. Sokféleképpen el lehet ütni a szabadidőt és éppen ezért a játszadozás, valamint a játékok a világ legnépszerűbb hobbijának számítanak, és sok ember mindennapi életének fontos részét képezik. Ez egy dinamikus tevékenység és minden korosztályt magában foglal. 2021-ben a Republic of Gamers-szel közösen útjára indították az IKEA gaming sorozatot, és most erre építve a BRÄNNBOLL révén az alkalmi játékosokat szeretnék megszólítani a különböző intelligens megoldásokkal. Olyan személyeknek és csoportoknak szeretnének kedvezni, akik együtt szeretnének játszani, miközben gördülékenyen tudnak mozogni a különböző helyszínek és feladatok között.

Ezeket olvastad már?

A kollekció bútorok, tárolási megoldások és kiegészítők sokoldalú választékát kínálja, amelyeket úgy terveztek, hogy ne csak a játékélményt javítsák, hanem a játékon túli mindennapi életet is szebbé varázsolják. Számos kelléknek több funkciója van, és eleve úgy tervezték őket, hogy mozgathatóak legyenek – lehetővé téve a játékosok számára, hogy gyorsan létrehozzanak egy magával ragadó játékos környezetet, majd erőfeszítés nélkül visszatérjenek a mindennapi életterükbe.

„A BRÄNNBOLL-lal azt az elképzelést valljuk, hogy a játék mindenkié, és mindenhol helye van az otthonban. Reméljük, hogy ez a kollekció arra ösztönzi majd a barátokat és a családokat, hogy közösen töltsék el az idejüket, örömet és kapcsolatot teremtve a közös játékélményeken keresztül.” – mondta Philip Dilé, a svéd IKEA terméktervező-fejlesztője.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Az IKEA összecsukható széke

Az új termékcsalád esetében az ülőalkalmatosságokra fókuszáltak, éppen ezért a különféle ergonomikus székek között találunk egy felfújhatót is, de akad olyan is, amely rendelkezik egy összecsukható asztallappal és integrált PC-torony tárolóval is. A hagyományos dizájntól és a tipikus, sötétebb tónusú esztétikától eltávolódva az IKEA élénk színekkel rukkolt elő, illetve az utcai- és a szabadidősport által inspirált elemeket sem féltek használni a kényelem és a még szórakoztatóbb élmény reményében.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár