Így néztek ki a Stranger Things sztárjai a sorozat hajnalán és most

Így néztek ki a Stranger Things sztárjai a sorozat hajnalán és most

Még egy ideig várni kell az 5. évadra, de addig is, galériánkban most összehasonlíthatod, hogy hogyan festett a stáb régen és most.

Már úton van a Stranger Things 5. és egyben befejező évada. A Netflixen már 2016 óta futó sorozat egykoron a streaming óriás zászlóshajója volt, nem nagyon lehetett olyan embert találni, aki nem hallott róla. Mostanra viszont jóval vegyesebbé vált a közvélemény, sokan – köztük a sorozat egyik sztárja is – azt kívánják, bárcsak vége lenne már. Míg más stábtagok és a legelkötelezettebb rajongók úgy vannak vele, hogy most kapni fog a Stranger Things egy jó lezárást, és így legalább nem maradnak elvarratlan szálak.

Bárhogyan is alakul, az biztos, hogy még egy ideig várni kell az 5. évadra, hiszen az csak valamikor 2025-ben, kilenc évvel a sorozat rajtja után futhat be. Ami különösen izgalmas abból a szempontból, hogy a szereplők jelentős része gyerekszínészként, kiskamaszként vágott bele az első szezonok forgatásába, ám így eltelt annyi idő, hogy már mindannyian felnőtté váltak. Éppen ezért is gondoltuk, érdemes lenne visszatekerni az idő kerekét 2016-ra, amikor a Stranger Things elrajtolt, és megnézni, hogyan, mennyit változtak a széria legfontosabb karaktereit játszó színészei.

Ezeket olvastad már?

Az alábbi galériánkban most Te magad is összehasonlíthatod, hogy hogyan festett David Harbourtól kezdve Millie Bobby Brownon át egészen Sadie Sinkig a stáb annak idején és most, az 5. évad forgatásának idején. Ehhez nem kell semmi mást tenned, mint az alábbi képre kattintanod – kellemes időutazást!

David Harbour – Jim Hopper

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár