A Stranger Things sztárja már alig várja a sorozat végét és szabadulna szerepétől

A Stranger Things sztárja már alig várja a sorozat végét és szabadulna szerepétől

Szerinte itt az ideje továbblépni és nincs miért szomorkodni.

Nagy népszerűségnek örvend a Netflixes Stranger Things, és ennek következtében néhány fiatal titán komoly ismerettségre tett szert. Közülük is az egyik legnagyobb név Millie Bobby Brown, aki nem rég olyan új külsőt varázsolt magának, amely nem feltétlenül nyerte el a rajongók tetszését, ráadásul most egy érdekes nyilatkozattal hívta fel magára a figyelmet. A Glamournak adott interjújában elmondta, készen áll arra, hogy elbúcsúzzon a sorozattól és Eleven szerepétől, amely sztárrá tette. A sorozat közelgő végét a középiskola befejezéséhez hasonlította.

„Amikor készen állsz, úgy vagy vele: 'Rendben, csináljuk meg. Vágjunk bele a végzős esztendőbe és lépjünk le innen'. A Stranger Things forgatása rengeteg időt vesz igénybe, és ez megakadályoz abban, hogy olyan projektekben vehessek részt, amelyekért szenvedélyesen rajongok. Úgyhogy most már készen állok a továbblépésre.”

Ezeket olvastad már?

Brown már izgatottan várja életének következő fejezetét, de nem felejti el, hogy a sorozat számtalan lehetőséget adott neki, hogy jobb színész váljon belőle. Ettől függetlenül mégsem szomorkodik a befejezés miatt.

„Senki sem haldoklik. Amikor véget ér az egész, még mindig láthatom ezeket az embereket.”

Brownt egyébként a kritikusok dicsérték a Stranger Things kapcsán és jelölték is őt korábban a szériában nyújtott kiemelkedő színészi alakításért járó SAG-díjra (meg is nyerte), illetve a legjobb női mellékszereplőnek járó Primetime Emmy-díjra is. A Stranger Things második évadában Eleven szerepéért 2018-ban másodszor is jelölést kapott a SAG- és Primetime Emmy-díjra.

Maga a Netflix-sorozat az indulása óta 57 Primetime Emmy-jelöléssel büszkélkedhet, amelyből 12-szer nyerni is tudott.

Brownt legközelebb Chris Pratt oldalán láthatjuk majd a The Electric State című posztapokaliptikus kalandfilmben, amelyet a Russo testvérek rendeztek és valamikor 2024-ben debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár