Millie Bobby Brown is szokott Fortnite-ozni?

Két Stranger Things sztár is a kimondottan szereti a játékot.

Az Epic Games legkedveltebb Battle Royale-ja elképesztő népszerűségnek örvend évek óta, így nem csoda, hogy sok híresség is szívesen üti el vele a szabadidejét. Többek között tudjuk, hogy Drake, Harry Kane és Marshmello is gyakori látogatója a szigetnek, azonban most újabb sztárok vallották be, hogy Fortnite-oznak.

A közkedvelt Starnger Things sorozattal már több kollaboráció is készült, és most egy interjúba a főszereplő Millie Bobby Brownt kérdezték arról, hogy szeret-e játszani. A WIRED műsorában válaszolt meg különböző kérdéseket, melyekre a rajongói kíváncsiak, és így került szóba a Fortnite.

Millie erre azt válaszolta, hogy Sims 4-ezni és Fortnite-ozni szokott, és bokorban bujkáló típusként jellemezte magát. A játékstílusáról az alábbit mondta:

„Leginkább addig bujkálok, amíg körülbelül öten maradunk, aztán átadom a kontrollert egy tapasztalt játékosnak, hogy befejezze helyettem."

Egyébként nem ő az egyetlen Stranger Things szereplő aki kedveli ezt a Battle Royale-t, hiszen nemrégiben Noah Schnapp is az Xboxos Fortnite-os élményeiről vallott.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülnétek egy Millie Bobby Brown skinnek?

  • 55 %
  • 45 %