Nem csak Ninja streamjén, de már a játékon belül is megszólalt Marshmello

Nem csak Ninja streamjén, de már a játékon belül is megszólalt Marshmello

Marshmello beköszönt a koncert előtt, ami órákon belül kezdetét veszi.

Az Epic Games és a Fortnite fejlesztői minden event alkalmával próbáltak forradalmiak lennie. Már a rakétakilövés is hihetetlen szenzáció volt, de azóta csak folyamatosan feljebb emelték a lécet. Ezúttal pedig úgy néz ki, hogy az este 8-kor kezdődő koncerten nem egy előre leprogramozott eseményt fogunk látni, hanem Marshmello tényleg élőben fog hozzánk beszélni. Ez azért is érdekes mivel karrierjének fontos része az, hogy arcát folyamatosan eltakarja, interjúknál pedig más beszélt helyette. Amennyire hihetetlennek hangzik ez, annyira lehetséges, hiszen a tegnapelőtt a játékosok különös zajra lehettek figyelmesek:

A mikrofonpróbát persze előre is felvehették, de külön érdekesség, hogy a hangadója nem más volt, mint a Fortnite vezető dizájnere Eric Williamson. Az éjjel folyamán viszont egy újabb érdekes hang "zavarta" meg a játékot, ami ezúttal nem Eric-é, hanem Marshmello-jé volt:

Ez nem az első alkalom, hogy a Fortnite kedvéért megtörte a csendet, hiszen körülbelül fél évvel ezelőtt rengeteget játszott Ninjával együtt; az ő unszolására pedig az egyik alkalommal beköszönt a streambe és végig hanggal játszottak:

Marshmello Twitterjéből ítélve egyébként szinte egy álma vált valóra ezzel a koncerttel, mivel hatalmas Fortnite rajongó és nem tudta leplezni azt, hogy milyen jó érzés saját maga ellen játszani a világ egyik leghíresebb játékában:

Persze az adatbányászok arra is találtak bizonyítékot, hogy a mikrofonpróba tényleg élőben ment, hisz az egyikőjük megpróbálta saját hangját bejuttatni a játékba, de egy véletlennek vagy tényleg neki köszönhetően végül ez nem sikerült, mivel hajnalban egyszerűen kilőtték a szervereket, hogy "vészhelyzeti karbantartást" tartsanak.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mit tartogat pontosan az Epic ma estére, és milyen apró részletek kerülték el az adatbányászok fürkészői szemeit.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!