Fortnite: Ez a Stranger Things skin kerülhet be a játékba

Fortnite: Ez a Stranger Things skin kerülhet be a játékba

Hatalmas dobás lenne az Epic-től.

Július 1-én – pénteken – érkezik a Stranger Things 4. évadának a monumentális lezárása, amit már mindenki tűkön ülve vár. A nagy sikerű sorozat utolsó előtti évada az eddigi 7 rész alapján nagyon epikus, és számtalan meglepetést tartogat a nézőknek. Az utolsó két epizód – amelyek közösen 4 órát tesznek ki – péntektől lesz elérhető Netflixen, amivel párhuzamosan újabb Fortnite x Stranger Things együttműködésre is számíthatunk. 

2019-ben a 3. évad elhozta az Epic Battle Royale-jába a rendőrfőnök Hoppert és a Demagorgont. Ez a két kinézet évek óta nem volt megvásárolható az Item Shopban, de most sokan abban reménykednek, hogy a héten visszatérnek, és bizonyos szivárogtatások arra engednek következtetni, hogy egy további karakterre is számíthatunk. 

FNBRintel – leaker – egy „WaffleWarrior" nevű szettet vélt felfedezni a fájlok között, amely szerinte a Stranger Thingsből ismert Tizenegy fedőneve lehet, mivel ez a kedvenc étele és ezáltal a sorozat egyik visszatérő eleme. Már csak pár napot kell várnunk és kiderül, hogy valóban megvásárolható lesz-e Tizi. Az mindenki számára egyértelmű, hogy ez a crossover nem sülhetne el rosszul. 

Az egyik rajongó amíg az évad befejezésére várt, elkészítette az egyik jelenetet Fortnite karakterekkel, amelynek következtében a játékosok Vecna skint követelnek. Ha az Epic igazán nagyot akar villantani, akkor most megteheti. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek bekerül Tizenegy a Fortnite-ba?

  • 23 %
  • 31 %
  • 46 %