Véresen végződik majd a Stranger Things negyedik évadának fináléja

Véresen végződik majd a Stranger Things negyedik évadának fináléja

A Duffer testvérek legutóbbi interjúja alapján nem sok jóra számíthatunk. 

Néhány hete debütált a Netflix üdvöskéjének számító Stranger Things új évada, melyben a főszereplők egy eddig nem látott és nagyon veszélyes ellenféllel kerültek szembe Vecna személyében. A folytatás első része ismét milliókat szögezett a streaming szolgáltató elé, de nem nagyon tudunk fellélegezni az élményből ugyanis hamarosan érkezik a két részes finálé is, aminek már befutott egy igencsak izgalmas előzetese. 

A sorozatot egyébként sok kritika érte azzal kapcsolatban, hogy az írók annyi új karakter hoznak be, hogy egyesekkel már nem nagyon tudnak mit kezdeni. Szegény Will például biodíszletté avanzsálódott és nagyjából semmi hatása nem volt az eseményekre, egyedül azt várhatjuk tőle, hogy végre valahára bevallja érzelmeit Mike-nak. A kertész gúnyába öltöztetett Jonathan szintén ugyan ebben a cipőben jár és folyamatos szerfogyasztása csak elbagatelizálja kapcsolati drámáját Nancy-vel. A karakter tumultus jelenségét a Tizit alakító Millie Bobby Brown is érzékelte és korábban úgy fogalmazott, hogy igazán megnyirbálhatnák a szereplőgárdát, mert kezd kicsit zsúfolt lenni a dolog. 

Nos, a színésznő vágya úgy tűnik, valóra válik, ugyanis a Duffer fivérek úgy nyilatkoztak a Varietynek, hogy a két részes fináléban biztosan elhullik majd néhány prominens karakter. További részleteket sajnos nem árultak el, viszont van néhány tippünk, kik kerülhettek a halálsorra. Tizi, Will, Joyce és Hopper biztosan visszatér majd az ötödik évadban, egyszerűen túl erős karakterek a történet szempontjából, de ebbe a kategóriába tesszük Dustint és Steve-et is, utóbbit bár már régóta szeretnék kicsinálni a készítők, a közönség pozitív visszajelzése miatt nem mertek hozzányúlni, eddig legalábbis. A csipet-csapat kevésbé prominens szereplői, mint például Lucas, Will, Robin vagy akár Nancy is féltheti az életét, plusz benne van a pakliban, hogy Murray sem éli túl a végjátékot. Akárkik is legyenek majd az áldozatok, csak remélni tudjuk, hogy nem a sokk-hatás kedvéért hullanak el. Szerintetek kit nyírnak majd ki a Dufferék? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!