Új előzetest kapott a Stranger Things negyedik évadának fináléja

Új előzetest kapott a Stranger Things negyedik évadának fináléja

A hátralévő két epizód rendkívül sok izgalmat tartogat a nézők számára. 

Néhány hete debütált a Stranger Things negyedik évadának első fele, illetve első háromnegyede és a Duffer testvérek története ismét rabul ejtette a világot. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a készítők és a színészek különböző háttérinfókkal és tartalmakkal igyekeznek fenntartani és fokozni az érdeklődést, a Jim Hoppert alakító David Harbour például nemrég elárulta, hogy egy játék majdnem tönkretette az életét, annyira ráfüggött. Részeltek az alábbi cikkben! 

Az új szezon fináléjának két epizódja július 1-én debütál a Netflixen és a premier közeledtével közzétettek egy új előzetest, melyben belepillanthatunk, mi vár hőseinkre. Vigyázat, csak azok olvassanak tovább, illetve indítsák el az alábbi videót, akik már végig nézték az első 7 részt! Na szóval, ott hagytuk abba ugye, hogy a Hawkinsi csipet-csapat majdnem megmenekült a Hellyel lefeléből, Nancy viszont Vecna befolyása alá került, mindeközben kiderült, hogy a csontkovácsnak állt főgonosz valójában Egyes, akit Tizi lökött át a másik dimenzióba a laboratóriumi mészárlás végén. A kedvcsináló alapján a szereplők egy világok közti végső leszámolásra készülnek, Dustin, Eddie és Robin is csatafelszerelést ölt, ráadásul Steve is előszedte gyilkos kellékeit. Na de nem húzom tovább az időt, jöjjön aminek jönnie kell!

Érdekesség, hogy a Kate Bush slágerével aláfestett videó olyan hatást kelt, mint egy IRL Dungeons & Dragons partiDr. Martin Brenner szerint azonban Hawkins kárhozatra van ítélve, a kalandorok pedig elbuknak Vecna ellen. Őszintén szólva kinézem a készítőkből, hogy egy kicsit sötétebb tónusba csapnak át és mondjuk kinyírnak valakit a főszereplő gárdából, ami jót is tenne a szériának, mivel egyes karakterekkel, mint például Willel már nem nagyon tudtak mit kezdeni. Apropó Will, a Dufferék már utaltak rá, hogy a szezonban kicsit feltérképezik majd identitását és az ölelgetős jelenet alapján arra tippelek, hogy végre bevallja érzelmeit Mike-nak, aztán pedig brutális halált hal. Tudom, kicsit sötéten látom, de ebben a történetben valószínűleg nem minden lesz szipi szuper a végén. Ti várjátok már a folytatást? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Közvetítések