Egy videójáték majdnem tönkretette a Stranger Things sztárjának életét

Egy videójáték majdnem tönkretette a Stranger Things sztárjának életét

David Harbour meglepő őszinteséggel árulta el, hogy olyan szinten lett függője a Blizzard alkotásának, hogy majdnem ráment az élete is.

Már a negyedik évadánál jár a Stranger Things, és úgy tűnik egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sorozat. Rengetegen nézik és máris nézettségi rekordot döntött a Netflix alkotása, ami nem már csak azért sem véletlen, hiszen elég komoly marketing kampánnyal igyekeztek, melyhez hozzátartozik egy After Showra keresztelt műsor, amiben a sorozatban szereplő színészek osztják meg különleges történeteiket.

Nem hagyhatták ki ezen alkalomból a Jim Hopper karakterét alakító David Harbourt sem, aki elég érdekes dolgot árult el. Lerántotta a leplet a World of Warcraft függőségéről. 2005-ben olyannyira elhatalmasodott rajta, hogy nem igazán foglalkozott mással, szinte csak a Norad guild tagjaként tolta a raideket. Úgy fogalmazott, hogy „gyakorlatilag tönkretett a World of Warcraft”.

"2005-ben sz*r*s*g játszottam ezzel a játékkal! Legalább egy évem ment tönkre miatta, mire ráeszméltem, hogy elment az eszem. Vadul rabul ejtett ez a videojáték. Night Elf warrior voltam a Norad-ban, és az egész guildnak én voltam a második tankja."

A csattanója a történetnek, hogy egy másik játék is beszippantotta és ezáltal eszmélt rá, hogy rossz úton jár.

"Annyira vicces, mert elkezdtem játszani a The Sims-szel is. Játszottál valaha a Sims-szel? Lehet színész benne a karaktereddel. Előre léphetsz a karrieredben és mindössze annyit kell tenned, hogy dolgozol és fejlődsz. Ehhez dolgoznod kell a beszédtechnikádon és a testeden, igaz? Emlékszem, az avatarom elért egy bizonyos szintet a karrierje során, miközben folyamatosan próbáltam rávenni, hogy dolgozzon a beszédtechnikáján. Olyan volt, mint egy support játékos, de azt akartam, hogy dolgozzon a beszédén, a testén és mindenen. Ehelyett ő csak ülni akart és videojátékokat játszani. Aztán úgy voltam vele, hogy húha, ácsi, ez valamire nagyon emlékeztet. Ez volt az a pillanat, amikor bevillant előttem a saját életem."

Enne hatására sikerült végül szép apránként vissza tudta szorítani a játékra szánt idejét és így újra belevágott a valódi színészi karrierjébe. Szerencsére jól tette, hogy kilábalt ebből a függéségéből, így a mostani Stranger Thingsben is élvezhetik a rajongók a játékát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!