Előkerültek a Fortnite-ba érkező Stranger Things skinek - Demogorgon is lesz

Előkerültek a Fortnite-ba érkező Stranger Things skinek - Demogorgon is lesz

A Fortnite adatbányászai találtak egy módszert, amivel előáshatták a rejtett skineket.

A Fortnite v9.30-as frissítése konkrétan mindent is tartalmazott, legalábbis az elmúlt 2 hét eseményeit, skinjeit, fegyvereit, illetve a hátralévő egy-két hetét is. Az Epic Games azonban gondosan titkosított mindent, így noha valóságos információ tengerrel láttak el minket az adatbányászok a patch utáni néhány napban, rengeteg adatot még így sem tudtak kiásni.

A különféle event fájlok, skinek, eszközök mellett kiderült, hogy Stranger Things esemény is lesz, a szövegalapú dokumentumokból pedig azt megtudhattuk, hogy különféle skinek is érkezhetnek az eseményhez köthetően. Úgy fest, hogy a teória beigazolódott, ugyanis az adatbányászok találtak egy módszert, amellyel a Stranger Things esemény két skinjét felszínre tudták hozni. Íme a Demogorgon és Hopper rendőrfőnök!

Fontos megjegyezni, hogy ezek még csak leakek, így bármi változhat velük kapcsolatban, de a skin leakek voltaképp 99%-a pontos volt az elmúlt másfél évben, amióta az adatbányászok dolgoznak. Múlt éjjel az Epic Games is megtette a maga bejelentését az eseményről, ám több részletet nem árultak még el, így nem tudjuk, hogy lesz-e valamilyen LTM is hozzá.

Az azonban már biztos, hogy Upside Down kapuja Mega Mall területén már több példányban elérhető, és az épület különböző részeibe teleportálhatunk velük.

Mindeközben pedig Pressure Plant területén is változás történt, a robotnak most már az egyik combja is elérhető, illetve bekapcsolt a gigantikus lift alatta, az óriás légcsatornáknak köszönhetően pedig repkedhetünk a feláramló levegőben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!