Fortnite karakterekkel is elkészült a Stranger Things egyik legijesztőbb jelenete

Szegény Peely.

A nagy sikerű sorozat 4. évadának kezdete óta, mindenki Stranger Things lázban ég, hasonlóan az előző évadokhoz, amikor még Fortnite együttműködés is született. Ennek a crossovernek a keretében került be a játékba Hopper – a Seriff – és a Demagorgon – szörny.

Most sajnos nem érkezett semmilyen kinézet az Item Shopba, azonban egy rajongó elképesztő videót készített a 4. évad 1. részének zárójelenetéből, Fortnite karakterekkel a középpontban. A FeraalsVFX által közzétett felvétel, helyszínében és hangulatában teljesen megegyezik a sorozatban látottakkal, és meglepő módon minőségben sem marad el tőle. A videót pár nap alatt közel 1 millióan tekintették meg.

Ezen képsorok láttán méginkább szeretnénk, hogy Vecna – a főgonosz – valamilyen formában megjelenjen a játékba, bár erre nem nagy a valószínűség, hiszen még semmilyen ezzel kapcsolatos leak nem látott napvilágot, az évad zárása pedig itt van a nyakunkon.

Érdemes körbenézni FeraalsVFX csatornáján, mivel rengeteg hasonló minőségű Fortnite videót animált már, amiket ott könnyedén megtekinthetünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülnél egy Vecna kinézetnek?

  • 33 %
  • 56 %
  • 11 %