Új külsejével sikerült alaposan kiakasztania Millie Bobby Brownnak a rajongóit

Új külsejével sikerült alaposan kiakasztania Millie Bobby Brownnak a rajongóit

Nem nagyon értik miért döntött így a színésznő.

Hollywood révén egy filmmel vagy egy sorozattal hihetetlen gyorsan sztárrá válhat az ember, és nem csak az Egyesült Államokban. Nem volt ez másként Millie Bobby Brown kisasszonnyal sem, aki a Stranger Thingsben vállalt szerepével szerzett magának elképesztően sok rajongót. Mindezt úgy, hogy a 2016-ban indult széria kezdetén még csak 12 esztendős volt, tehát még jelenleg is piszok fiatal a színésznő. A nézők szeme láttára cseperedett fel kislányból valódi nővé, de a 19 éves Millie most úgy gondolta jó ötlet, ha ismét nagyobb változáson megy keresztül. Az új külső nem tudni, hogy amiatt van-e, mert pár hónapja megkérték a kezét, de az elmúlt időszakban látványosan megpróbál még idősebbnek kinézni. Ezt már szóvá is tették neki a követői, de a mostani külseje még erre is rátett jó néhány lapáttal és gyakorlatilag a rajongótáborának egy részét sikerült vele kiakasztania. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


A képek a Just Jared oldaláról származnak!

Jöttek is a kommentek csőstül, melyek közül megosztunk párat:

„Az 50-es éveiben jár?

Ez a lány még csak 19, de 38-nak néz ki. Mi értelme van ennyivel többnek láttatni magad?

Konkrétan 40 évesnek tűnik.

Neki sem tűnik fel, hogy 20 évvel idősebbnek néz ki? Nagy kár, mert annyira aranyos lány, lesz még ideje, hogy érett felnőtt nő legyen.

Sok smink, műköröm, meg a ruhák, amiket mások a házasság és a gyerekvállalás után hordanak...”

Ez még semmi, volt olyan is a kommentelők között, aki összetévesztette Kate Beckinsale-lel, bár ha belegondolunk ez sem nevezhető bóknak, mivel az Underworld sztárja nemrég töltötte be az 50. életévét.

Szerintetek sem áll jól neki ez az új külső?

Galéria

Kövess Minket!