Közeleg a Hades 2, már jelentkezhetsz tesztelőnek

Közeleg a Hades 2, már jelentkezhetsz tesztelőnek

Elképesztően várjuk, hogy ismét visszatérhessünk ebbe a fantasztikus világba.

A Hades 2020-ban jött, látott és győzött. Ezt a rogue-like játékot azóta a világ egyik legkiválóbb címeként tartják számon, hiszen mind a kritikusokat, mind a játékosokat sikerült elkápráztatnia. Őszintén reménykedtünk abban, hogy idővel folytatást kap a remekmű, ami azóta bizonyosságot nyert, és amit a Supergiant Games hamarosan elérhetővé is tesz mindenki számára. Habár a Hades 2-n még dolgoznak, kimondottan jól haladnak a projekttel, így hamarosan pár szerencsés rajongó ki is próbálhatja a cím egy kezdetlegesebb verzióját.

A játékot készítő stúdió bejelentette, hogy rövidesen kezdetét veszi a Hades 2 belsős tesztje, amire a játék Steam oldalán bárki jelentkezhet, ha a „Hozzáférés kérése" gombra kattint. Ezután nincs más teendő, mint várni az emailt a fejlesztőktől, melyben felkérnek minket tesztelőnek. Ugyanakkor érdemes észben tartani, hogy valószínűleg érdeklődők csak kis csoportjának lesz elérhető ez a lehetőség, tehát a jelentkezés nem garantálja a tesztelési hozzáférést.

A belsős teszt során csupán a játék első főterülete lesz feloldva, valamint csak a korai karaktereket és tartalmakat foglalja magába. Célja az, hogy kiszűrjék vele a felmerülő hibákat, hogy az Early Access megjelenésekor – ami ennél sokkal vaskosabb lesz –, már minden vásárló gondtalanul élvezhesse a kalandot, ami remélhetőleg megint annyira magával ragadó lesz, mint az elődje négy évvel ezelőtt. A teszt időszak egy héttől egy hónapig tarthat, a minimális rendszerkövetelményei pedig az alábbiak:

  • OR: Windows 10 64 bites
  • CPU: Dual Core 2,4 Ghz
  • Memória: 4 GB RAM
  • GPU: 2 GB VRAM / DirectX 12+ támogatás

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár