Egy rajongó morzekódokkal játszotta ki az Elden Ringet, Elon Musk pedig beszólt neki

Egy rajongó morzekódokkal játszotta ki az Elden Ringet, Elon Musk pedig beszólt neki

Mások szenvednek, hogy a billentyűzettel győzedelmeskedjenek, ő pedig csak egy gombot használt.

Már több mint 2 év eltelt a legendás Elden Ring megjelenése óta, de a legelvetemültebb rajongók a mai napig keresik a lehetőséget, a játék különleges módon való kipörgetésére. Bevallom azt hittem, hogy már nagyjából mindent láttunk, azonban Silithur – egy spanyol tartalomgyártó – egyetlen gombbal, és azzal leadott morzekódokkal vitte véghez a lehetetlent. Az erről készült felvételt X-en osztotta meg, és természetesen rengeteg játékos rótta le a tiszteletét a hozzászólások között.

Elon Muskot, a platfrom tulajdonosát azonban nem sikerült levennie a lábáról. „A végső csata gyönyörű, de könnyű. Próbáld meg Maleniával." – szólt be a mogul. Silithur erre válaszul közzétette az alábbi videót.

A felvétellel és a hozzákapcsolt szöveggel, melyben az áll, hogy „Rendben... Úgy értetted, hogy könnyű, mert annyira jó vagyok ebben a játékban?" – mindkét csatát megnyerte. Egyértelművé vált, hogy minden ellenféllel képes megbirkózni, csupán ezt az egyetlen gombot használva, közben pedig Muskot is úgy beoltotta, hogy már nem adott semmiféle reakciót a történtekre.

Én mint átlag gamer értetlenül állok a dolog előtt, és elképzelni sem tudom, hogy milyen út vezet ahhoz, hogy valaki ilyenre vetemedjen, majd végül sikerrel záruljon a küldetése. De hát számos ilyen csodabogárral találkozhatunk, hiszen volt aki hárfával, más pedig egy banán segítségével győzte le a fő bosst.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár