Senki nem mert nemet mondani a Stellar Blade szexi főhősnőjének idomaira

Senki nem mert nemet mondani a Stellar Blade szexi főhősnőjének idomaira

Ritkán lehet ilyen meglepő dolgot hallani egy ilyen vonzó videójáték-karakter esetében.

Alighanem hatalmas kő eshetett le a Stellar Blade mögött álló fejlesztőcsapat szívéről, mert miután korábban arról áradoztak, hogy mennyit foglalkoztak a játék főhősnőjének hátsójával, kiderült, egyetlen országban sem cenzúrázzák a karakter testi adottságait. A ShiftUp hamarosan megjelenő alkotása ugyan PlayStation 5 exkluzív lesz, de akár az is megeshet, mint a többi ilyen címmel, és egy napon ellátogat más platformokra is.

Mindenesetre most az a legfontosabb, hogy minden nemzet áldását adta a programra, és úgy jelenthet meg, ahogyan azt Isten, jobban mondva a ShiftUp megteremtette. Még Japánban is a cenzúrázatlan verzióját lehet majd megvásárolni a játéknak. Meglepő módon a Stellar Blade kapcsán a stúdió képes volt megkerülni bizonyos előírásokat, ami a főszereplő alkata körül kialakult vitákat tekintve csodaszámba megy. Az egyik szabályozó testület ugyanis például a játékban található 'ugráló mellek' miatt magasabb korhatár-besorolást adott a játéknak.

A Stellar Blade az első kedvcsinálók alapján egy remekbe szabott alkotás, bár akadnak olyanok is, akiket egyelőre még nem győzött meg, de az intenzív harcok, a magával ragadó és a kivételes főszereplő valószínűleg még jó pár kétkedőt meggyőz majd a megjelenést követően. A ShiftUp nagyszerűen építette fel a világot – és Eve-t –, amelyre méltán lehetnek büszkék. A legtöbb kritikus azonban képtelen volt elszakadni a "szemet gyönyörködtető" főhőstől – és néhány ugyanilyen lenyűgöző mellékszereplőtől. A ShiftUp korábban egyébként megosztotta, hogy mindig is egy szinte mindenki számára vonzó főszereplőt akartak megalkotni, és ennek érdekében egy dél-koreai modell testét használták fel és szkennelték be.

Eve alakja az egy dolog, de egyébként a játék brutalitásban sem szenved hiányt, szóval több, mint meglepő, hogy sehol a világon nem cenzúrázzák a Stellar Blade-t.

A kaland kizárólag PlayStation 5-re jelenik meg április 26-án.

Kövess Minket!



Gamer szótár